מרגישה פחות הנאה גם בדגדגן וגם בחדירה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/03/2020 | 21:17 | מאת: בר

היי, לאחרונה גם כשאני לבד וגם עם בן זוגי האורגזמות שלי מרגישות מוחלשות. (אני גומרת מהדגדגן) אני בת 22, לא היה איזשהו שינוי, אני אדם מאוד מיני ובכל זאת כל אורגזמה היא חזקה פחות בחצי. תהיתי למה. בנוסף גם במין, החדירה עצמה, פחות מורגשת שלי. הנרתיק שלי דווקא מאוד צר ובכל זאת גם כשמאוד רטוב וגם כשלא פחות מרגישה הנאה. אשמח לשמוע את דעתך. תודה!

שלום לך יתכן שמשהו רגשי משפיע עלייך, אם זה המצב היום עם המתח סביב הקורונה, מתחים כלכליים או אפילו שינויים במצב הרוח לחץ או חרדה שמשפיעים על אי יכולת להתמקד בתחושות הגוף ואז יש תחושה כפי שאת מתארת, של פחות הנאה בזמן יחסי המין. יתכן גם וחל שינוי כלשהוא ביחסייך עם החבר שמשפיע עלייך רגשית ולא מאפשר לך להתרכז ברגע ולהנות כמו בעבר. איני יודעת מה יכולה להיות הסיבה , זה משהו שאת אולי יכולה לבדוק עם עצמך. במידה הצורך עם מטםל מיני מוסמך, אשמח לסייע בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות