חוסר חשק

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/08/2014 | 21:56 | מאת: תומר

שלום אפרת, אני בת 21, יש לי חבר כבר שנה וכמה וחודשים ואשמח לעצתך כבר המון זמן שפשוט אין לי חשק. המערכת יחסים שלנו, חוץ מזה, ממש טובה . אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני וממש כואב לי שהוא סובל ככה אבל אני לא מצליחה לשנות את זה, פשוט לא בא לי ואין לי בעיה להיות המון זהמן בלי זה. אני מאוד מאוד אוהבת את חבר שלי ובאמת נמשכת אליו. קראתי כל מה שאפשר על העניין, אני לא חושבת שהסיבות הפסיכולוגיות שקראתי עליהן מתאימות לי וגם לא הפיזיולוגיות, חוץ מזה שאני לוקחת גלולות (מינס, עם הכי פחות הורמונים) אבל אני כבר מעל שנתיים עם הגלולות ועניין חוסר החשק התחיל לפני כמה חודשים. אני באמת לא יודעת מה לעשות, לפנות לייעוץ? זה יכול להיות ממש בעייתי מבחינתי, יהיה לי קשה לעשות את זה בלי לערב את ההורים. את מכירה אולי סוג של ייעוץ שניתן לקבל בדרך אינטרנטית. תודה רבה רבה! תומר

שלום לך, אני מבינה מדברייך שישנו חוסר חשק שהתחיל לפני מספר חודשים. האם עד אז היה יותר חשק? או שאת חשה שמתחילת הקשר את מרגישה מעט חשק? שווה שתבדקי אם יש גורמים בחייך בתקופה האחרונה שעלולים היו אולי לגרום לירידה בחשק, כי חשק אצל אישה רק נגמר במיטה.. לא מתחיל שם- אולי משהו שקורה ביחסים עם בן זוגך, אולי תסכולים או כעסים שאת לא מבטאת, מתחים שונים בחייך, עומסים או משברים מיוחדים שחווית או שאת חווה, כל אלו עלולים להשפיע הן על מצב הרוח והן על החשק. לכן צריך לזהות קודם כל האם יש גורמים כאלו ומה ניתן לעשות איתם. את אוהבת את חברך ונמשכת אליו ואני מבינה שבחודשים האחרונים את חשה בשינוי. הדבר האידאלי היה אם היית מצליחה להגיע למספר שיחות יעוץ עם מטפל מיני מוסמך בנושא כדי לבדוק מה מפריע לך..מה השתנה. במידה ותצטרכי לערב את ההורים אם תהיי מעוניינת בכך, תמיד אפשר לחשוב איך מציגים בפניהם את הדברים כדי לא לחשוף יותר מידי, אני מבינה שזה מביך. לצערי אין טיפול באינטרנט, אלא ייעוצים שכאלה שהם חד פעמיים. מוזמנת לעשות את הבדיקה בעצמך ולנסות לפנות שוב במידה ותזדקקי כאן לעצה. מאחלת לך שבוע טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת מייל : [email protected] www.efratmanor.com

01/09/2014 | 22:21 | מאת: תומר

כנראה שאצטרך לפנות לייעוץ בפגישה אישית, תודה רבה!

מנהל פורום מין ומיניות