תחושת עילפון בזמן אוננות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

29/02/2020 | 12:48 | מאת: Oo

הי... אני לאחרונה ממש חושש לאונן ולקיים יחסים בגלל שכמה פעמים אוננתי והרגשתי בגמירה לא טוב ועל סף עילפון. הייתה לי סחרחורת נוראית וראיה מטושטשת ובקושי הצלחתי להתאושש. פעם ראשונה שזה קורה לי, אף פעם לא חוויתי דבר כזה. אשמח להצעות לפתרון הבעיה. תודה.

שלום לך מה שאתה מתאר נקראת " תסמונת המחלה הפוסט אורגזמית" גברים שממש מתארים אחרי אורגזמה תחושה של מחלה. אצל גברים שונים התופעה הזו באה לידי ביטוי בצורות שונות, החל מנזלת וצריבות בעיניים ועד חום גבוה. מדובר בסבל נוראי, כי הגברים האלה מנועים מלעסוק בכל פעילות מינית בגלל ההשלכות שלה. הסיבות המשוערות למצב הזה נעות משינויים במוח עד חרדה נפשית ואלרגיות. כיוון שאנחנו לא מסוגלים עדיין להבין את הסיבה במלואה, הטיפול מותאם לתסמינים‭ לכן הייתי מציעה לך להתייעץ בשלב ראשון עם רופא המשפחה שלך. ולשתף אותו בתסמינים בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסכת www.efratmanor.com.‬

מנהל פורום מין ומיניות