חברתי לא יודעת להעניק מין אוראלי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

31/01/2020 | 20:21 | מאת: אביאל

חברה שלי לא יודעת איך לתת מין אוראלי מהנה. אני כל פעם מסביר לה, מכוון אותה, מבקש ממנה אומר לה איך נעים לי, אבל איך לומר בעדינות היא לא שם. שאלתי אותה אם זה משהו שדוחה אותה או מפריע אבל היא אמרה שאין לה בעיה לעשות את זה. ראיתי כל מיני בלוגים (כמו ''סקס-כשר'') וסרטוני הדרכה ברשת כמו של נטלי להב או אחרים מחו''ל שמראים איך לעשות זאת בצורה מהנה וגם אני יודע על אביזרי מין שמחקים את הפעולה כלומר שיש איזה ''כלל'' המתאים להרבה גברים להגדרה מה זו מציצה טובה. השאלה האם יש מקור טוב שמסביר על זה והאם כדאי פשוט להפנות אותה אליו. הבעיה הזו היא כבר שנתיים. אנחנו בני 26-27 וזה כבר שנתיים מאז שהכרנו. אולי כדאי לא לבקש בכלל מין אוראלי ולעשות דברים אחרים?

שלום לך בתור התחלה אני מאד בעד הרעיון שלך להרחיב את המיניות שלכם לעוד מגעים אחרים ונוספים. אני גם בעד להוריד את הלחץ מהנושא של מין אוראלי. אני מניחה שאולי לחברתך יש רתיעה או קשיים סביב הנושא ולחץ. בטח שלא יעזור, אלא אולי אף יזיק. מה שהייתי מציעה זה לשים לב אם נרתעת מעוד פעולות מיניות? יתכן והקושי עמוק יותר מרק קשי עם מין אוראלי. במידה וכן מוזמנת להגיע אלי לפגישת יעוץ לבדוק אם ניתן לסייע לה או לייעץ לה . אך קודם כל חשוב לדעת מה רצונה, ומה נכון לה וזה לא פחות חשוב. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות