הולכים אל הלא נודע. האם ניתן לייצר משיכה יש מאין?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/12/2019 | 00:09 | מאת: עודד

אחרי 14 שנות נישואין ועליות ומורדות פנינו ליועצת מינית בגלל היעדר מין, חוסר סיפוק מהיחסים, השגרה והשחיקה. אחרי מספר מפגשים שכללו בעיקר רקע על מה קורה מחוץ למיטה ואיזו הערכת מצב מצד המטפלת המינית התחלנו לדבר על אופן שיפור התשוקה ומשיכה שכעת אינה קיימת אצל אשתי ואנו קובעים זמן ביומן לסקס. העניין הוא שאף פעם לא הרגשתי משיכה או תשוקה לאשתי, גם לא כשיצאנו לפני הנישואין. התחתנתי איתה כי היא בחורה טובה, לא מטורללת מדי ונראית סביר. נסיון העבר בחיי הראה לי שליצור קשר עם מישהי שאני ממש נמשך אליה במקרה יגרום לכך שאפגע עמוקות ואני לא מוכן לחזור על החוויה ולהעדיף ''בערך'' על פני ''וואו!''. אשתי כמובן לא יודעת זאת וסה''כ אנחנו מנהלים משק בית טוב ומתפקדים טוב כצוות. הסקס מאז מעולם איתה היה עבורי לא מרגש, לא מעניין ולא מדליק. יש לי השוואה לבנות זוג קודמות ששם גם אחרי מס' שנים קשר הייתה משיכה חייתית. השאלה - היא האם יש תקדים לכך שאחרי קשר כה ממושך שלא הייתה בו משיכה מיוחדת מצידי ניתן לייצר תשוקה ומשיכה?

שלום לך יש תקדימים להכל והכל אפשרי. השאלה מה אתה רוצה? מה היא רוצה? ומה אתם מוכנים לעשות עבור השינוי? איני מכירה אתכם או את ההיסטוריה שלכם כדי לצפות מה יוכל להיות, אך כן מציעה שאם יש דברים שמטרידים אתכם היום בשלב ראשון נכון לבדוק מה כן ניתן לשנות ולשפר.. אולי זה לא יהיה הכל או בדיוק מה שרציתם , אך מניחה שיהיו דברים שישתפרו אם תשקיעו ותטפלו בכך עם עזרה מקצועית. בטיפול יש דברים שניתן לשנות ויש דברים שלא, אך רק אם מתחילים לצעוד בדרך זו ניתן לגלות זאת. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות