שאלה בנוגע לצעצוע מסוג TPE

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

06/12/2019 | 22:51 | מאת: דוד

שלום, לאחרונה קניתי אונליין צעצוע מין מסין (לא חברה מוכרת - lulubei - אך, הגיע בקופסה סגור מהדואר) העשוי מTPE (ככה לפחות כתוב) שזה מעיין לטקס כזה...השתמשתי פעם אחת וזרקתי. רציתי לדעת אם יש סיכון בשימוש החד פעמי (שטפתי עם מים לפני) ואם כן, אילו בדיקות עלי לבקש?

שלום לך למיטב ידיעתי חומר זה מיועד לשימוש רב פעמי ולא נראה לי שיש סיכון מהשימוש בו.בעקרון צעצועי מין שמיועדים לשימוש רב פעמי מומלץ לחטא לאחר השימוש. במידה והצעצוע חדש והשתמשת בו, מניחה שאין סיבה לדאגה . בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות