זקפה ע םקונדום

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/07/2014 | 14:19 | מאת: דני

בזמן קיום יחסי מין (חד מיניים), כאשר מגיע הרגע שבו אני שם את הקונדום.. כל הזיקפה יורדת! ולא חוזרת עד להסרת הקונדום. זו תופעה שהחלה לפני כשנתיים. לפני זה לא הייתה בעיה. בעת חדירה בלי קונדום אין שום בעיה- אבל זה לא בטוח. לא יודע אם זה משנה אבל היקף האיבר שלי גדול יחסית (15סמ) האם יש משהוא שיכול להשאיר את הזיקפה עם קונדום?

שלום לך, נשמע ממה שאתה מתאר שהסיטואציה בה אתה צריך להפסיק את הפעילות המינית ולשים קנדום משפיעה עליך. אולי זו סיטואציה בה אתה יוצא מהריכוז, אולי זו סיטואציה בה אתה נכנס לאיזו שהיא חרדת ביצוע, אולי אתה משתמש בקנדומים לא מתאימים במידה או ברמת העובי של הקנדום, איני יכולה לדעת. אך קורה שם משהו בפעולה זו שמשפיע על הזיקפה שלך. מה שבטוח זה משהו שאתה צריך לבדוק ולזהות מה בדיוק הסיבה ומה מפריע לך בפעולת לבישת הקנדום. זאת ניתן לעשות רק באמצעות שיחות עם מטפל מיני מוסמך. לצערי אין משהו שיכול להשאיר את הזיקפה עם קנדום כל עוד לא בדיוק יודעים מה הבעיה. אשמח לסייע בהמשך במידה ויהיו עוד שאלות אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות