התמכרות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

16/07/2014 | 17:20 | מאת: אורן

שלום, אני, 42, נוהג לצפות בסרטי פורנו ולאונן... בשנתיים החולפות זה התחלף באתרים שבהם משדרים באופן חי וניתן לתקשר עם הצד השני. ובשנה החולפת זה עלה מדרגה ואני כבר מתקשר בסקייפ ולסקס וירטואלי. אם זה היה פעם ב... מילא אבל זה קורה באופן יומיומי, לפעמים כמה פעמים ביום (במיוחד כשאני בחופש) אני מרגיש שאני כל הזמן צריך לספק את עצמי וכל רגע פנוי אני מוצא את עצמי מול פורנו. ואני משלם על זה מחיר- זה בא על חשבון זמן עם המשפחה, על חשבון דברים אחרים שאני צריך לעשות ודוחה בגלל זה. ניסית כמה פעמים להסיק אבל הכי הרבה שהגעתי זה 5 ימים. זו מין תחושה בפנים, של חוסר מנוחה עד שיגיע הפורקן. מה אפשר לעשות? האם יש כדורים שיכולים לדכא את הצורך הבלתי נלאה הזה?

שלום לך, אני מבינה ממך שאתה חש שיש כאן התמכרות, משהו שלא נשלט על ידך ומפריע לך בחיים, עם המשפחה ובא על חשבון דברים אחרים. ואכן נשמע שאתה מאד סובל. לצערי אין כדורים שיכולים לדכא את הצורך הזה כי התמכרו היא צורך נפשי בראש ובראשונה ולכן צריך לעבור טיפול בהתמכרות וללמוד איך לשנות הרגלים והתנהגות. ממליצה לך על קבוצות לטיפול בהתמכרות לפורנו או לסקס במכון רם(תוכל למצוא באינטרנט) או להיות בקשר עם רונית ארגמן שמטפלת בכך.(יש גם טיפול פרטני בהתמכרות לסקס). מאחלת לך הצלחה בהמשך ויום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות