התפתחות מינית נפגעה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/07/2014 | 15:09 | מאת: ניר

קודם כל שלום, לא ידעתי בדיוק לאן לקטלג את ההודעה שלי אז בחרתי כאן. שמי ניר ואני בן 17.5. באתי לכאן מכיוון שאני חושב שקיימת אצלי פגיעה בהתפתחות הגופנית והמינית. הגובה 1.70 ולא גבהתי מכיתה ח' בערך, בחיזוי הגדילה אמרו שהגובה שלי צריך להיות קרוב ל1.80. אני כמעט בגובה של אבא שלי ואח שלי פתאום מתחיל לעקוף אותי בגובה ומבחינה גופנית הגוף והאיברים שלהם יותר עבים וגדולים והכל אצלי לא גדל מגיל 14. כנראה מתוצאה של חוסר שינה. אין לי מושג מה לעשות אני חסר אונים יש משהו שאפשרי לעשות?

שלום לך, מציעה לך לפנות קודם כל לרופא המשפחה שלך ואולי גם לאנדוקרינולוג לשם בדיקת גדילתך והאם היא תקינה. יש רופא כזה בכל קופת חולים. הוא יעשה לך את הבדיקות המתאימות ומניחה שלאחר מכן יוכל לענות על שאלותיך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות