תדירות יחסי המין והשלכותיה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/09/2019 | 03:32 | מאת: שלומי

שלום רב. אנחנו זוג נשוי בני 38, הורים ל 2 ילדים. יחסי המין עצמם בינינו תקינים ומספקים ועל פניו התקשורת בינינו טובה. אנחנו מדברים על הכל, כולל סקס. אני מרגיש שבשנים האחרונות אני "אוכל" את עצמי ונמצא בלחץ בגלל תדירות יחסי המין שלנו שלא מספקת אותי בכלל. אנחנו שוכבים בממוצע פעם בשבוע או שבועיים וזה גורם לי להרגיש שזה לא מספיק לי. אני אוהב את אישתי מאוד, בכלל לא חושב על בגידה וגם לא אחשוב בעתיד. אישתי אוהבת סקס וגומרת ממנו. אבל בכל זאת כל מיני בעיות צצות וגורמות לה לא לרצות סקס כמו שאני רוצה, עייפות, רגישות בחדירה, יובש בנרתיק. אני לא מעוניין בסקס טכני, אני רוצה לעשות סקס איתה ששנינו נהנה ואני משקיע לטעמי המון גילויי חיבה ואינטימיות מקדימים. יש לי תקופות שאני ממש מתוסכל מהמצב ואז אני מרגיש מתוח ימים שלמים למרות שאנחנו מדברים על זה. נוצר גם מצב שאני "מחכה" לה שהיא תרצה סקס ואז כביכול אני פחות יוזם, דבר שגורם לה להאשים אותי ביוזמה. איך אפשר לתקן את המצב? איך אפשר להגיע לעמק השווה? תודה.

19/09/2019 | 06:10 | מאת: נשוי

אותו דבר אצלי. זה נישואין. היינו בטיפול זוגי ומיני. עזר לחודשיים והכל חזר לשגרה. הפסקתי לבקש ןאז היא חיפשה קירבה. עולם מוזר

19/09/2019 | 06:18 | מאת: שלומי

אנחנו נשואים 15 שנה ואני מבין את הירידה בחשק. בתקופות שלא היה רצון מצידי, אישתי נפגעה מזה וזה השליך על כל הנישואין שלנו.

שלום לך בשלב הראשון חשוב לזכור שיש תקופות שיש בהם יותר חשק ופניות לסקס ויש תקופות שפחות. ככה זה בחיים, ככה זה בזוגיות לאורך זמן. יתכן ומרב תסכולך היה איזשהוא לחץ מצידך על סקס וכשהלחץ הפסיק אולי, משהו השתחרר ואשתך מרגישה יותר חשק. מה שהייתי מציעה הוא לפתוח עם אשתך שיחה גלויה על מה מדליק את שניכם, מה הצרכים של שניכם, בלי תלונות או האשמות.. רק פנטזיות, רצונות, חשקים... יתכן והקושי או הסיבות לירידה בחשק יושבים על דברים נוספים שאולי לא מודעים או לא מדוברים...אולי גם דברים שקשורים למערכת היחסים שלכם..מעבר לסקס. ויתכן גם שנכון לכם אולי להגיע למספר שיחות אצל מטפל מיני או מטפלת מיניים מוסמכים כדי לפתוח את הדברים ולשים אותתם על השולחן. תקשורת תמיד יכולה לעזור ולשחרר תסכולים ולקרב. אשמח לעזור [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

05/10/2019 | 17:13 | מאת: גבי

אח שלי יקר . גם אצלנו הייתה אותה בעיה . יש פתרון . תגרום לה לקנא לך . היא תרצה כל יום את הזיון שלה

מנהל פורום מין ומיניות