אמצעי מניעה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

03/07/2014 | 17:41 | מאת: אנונימית

שלום, אני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי ואנחנו נמצאים בלעדית רק אחד עם השני ואין לאף אחד מאיתנו מחלות מין. האם עדיין חשוב להקפיד לשים קונדום או שאפשר לקיים יחסי מין מוגנים גם בלי אמצעי מניעה (למניעת רק מחלת מין ולא הריון) ? הבנתי שהדרך היחידה להימנע ממחלות היא רק באמצעות קונדום, ואנחנו לא מעוניינים להשתמש בקונדום. האם זה מסוכן מבחינה בריאותית? תודה מראש

שלום לך, במידה ואתם משתמשים באמצעי למניעת הריון, שווה ללכת לרופא המשפחה ולבדוק שאין נשאות אצל שניכם למחלות מין, אפילו אם הן לא פעילות. למיטב ידיעתי אם הכל תקין ומשתמשים באמצעי מניעה להריון, לא צריכה להיות בעיה לקיים יחסי מין ללא קונדום, אם אתם בלעדיים מינית. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות