חוסר/ירידת חשק אצל אשתי לגבי מין בכל צורה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/08/2019 | 15:56 | מאת: צפוני

שלום , אשתי בת 62 וגם אני, אין לנו בעיות כלכליות , חרדות וכו'..למרות זאת אני מרגיש שחלה ירידה בחשק המיני אצלה..אם אנחנו מקיימים יחסים ..זה אחת ל5 חודשים וגם ללא חשק מצידה..אבל. שמתחילים אין לה חשק לסיים ..אין לי מושג למה חלה ירידה אצלה?יש לציין שאין לי בעיות בתפקוד המיני..שאלתי: האם ניתן לגרום לה לרצות או לעלות את החשק המיני בעזרת תרופה כל שהיא או רעיון אחר לפי הבנתך? אשמח לקבל תשובה והדרכה בנושא... תודה מראש..

שלום לך החשק הנשי הוא דבר מאד מורכב ויכול להיות מושפע מגורמים רבים. אחד הדברים הברורים הוא שהוא לא רק פיזי... חוסר חשק יכול לנבוע ממצב רגשי כמו מצב רוח ירוד, מתחים, חרדות, בעיות בזוגיות, מריבות, .. או משינויים במצב הבריאותי, הורמונלי.. או אפילו שינויים הנילווים לגיל. עם הגיל יש שינוי בצורך המיני ובתגובה המינית.. איני יכולה לדעת מה הסיבות לירידה בחשק אצל אשתך, אבל מאד ברור לי שהם מורכבות בבטחה מכמה וכמה סיבות שצריך לבדוק יותר לעומק.. ותרופה אחת היא לא הדבר היחיד שיכול לשפר זאת, כי חשק הוא דבר עמוק מזה. מה שהייתי מציעה הוא שתגשו שניכם לטיפול מיני אצל מטפל או מטפלת מיניים מוסמכים לבירור ואבחון המקורות לחוסר החשק.. רק אז ניתן יהיה לטפל בכך ואולי לשנות זאת בצורה יסודית אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת

מנהל פורום מין ומיניות