די מאוכזבת........

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

01/07/2014 | 22:17 | מאת: חיה

הי אני כבת 30 (חרדית) היה לי קשר בעבר שאיש לא ידע,הקשר היה ארוך 3 שנים היתה אהבה מטורפת...וזה הסתיים לפני שנה, בחצי שנה האחרונה אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה לבדי,כמה שאני מנסה ועושה אווירה טובה לשיא האורגזמה אני לא מליחה להגיע למה שהיה בעבר...כיום אין לי חבר ואני מאד רוצה לספק את עצמי זה חסר לי...ממה זה יכול לנבוע? ואיך אני יכולה להתקדם? תודה רבה מראש

שלום לך, מעניין שאת מדברת על קשר של אהבה מטורפת שהסתיים לפני שנה, ושבשנה האחרונה פתאום את מגלה קשיים להגיע לאורגזמה לבד. הדבר המתבקש הוא לבדוק איתך האם יתכן קשר בין השניים? דיברת על קשר סודי שאני מניחה שגבה ממך מחיר מסוים של הסתרה ואלי אשמה או דברים נוספים בחברה החרדית בה את חיה, על אהבה מטורפת שהסתיימה. ואני שואלת את עצמי מה קרה לך עם סיום הקשר? האם היית במשבר? האם היה שינוי במצב רוחך? איך השתנה בכלל אורח חייך? את מבינה שהאורגזמה קשורה למכלול גורמים בחיינו הן פיזיים והן נפשיים ושינוי כמו שינוי במצב הבריאותי, שינויים במצב הרוח או משברים ואולי גם רגשות שונים כמו רגשי אשמה או דכאון יכולים להשפיע על החשק שלנו וגם על היכולת להגיע לאורגזמה. כמובן שאין לשלול גם בדיקה גופנית לוודא שאת בקו הבריאות ואין כל שינוי במצבך הגופני. אני מניחה שאם תבדקי את הדברים אולי תוכלי להגיע להבנות שלך, ואז להחליט מה את עושה עם זה. במידה והדברים ממשיכים תמיד את יכולה לפנות לטפול מיני שיוכל להתייחס גם לקושי להגיע לאורגזמה וגם לבדוק ולסייע בטיפול בסיבות הנפשיות. מוזמנת להיות בקשר במידת הצורך [email protected] אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

06/07/2014 | 01:13 | מאת: חיה

שבוע טוב! תודה רבה על תשובותייך המאירות אותי ... בהמשך לשיחתנו כאן בפורום רציתי להוסיף מ'ס פרטים שלפי תשובתך הבנתי שהם נחוצים...*הקשר הסתיים בצורה לא יפה בכלל,הצלחתי להשתחרר משם לפני שנה והייתי בשיחות עם פסיכולוגית ועם טיפול תרופתי שעזר לי להתקפי חרדה ופחדים שהיו נלווים אי במשך היום...ב"ה אני אחרי הכל...ומרגישה טוב מודה לבורא עולם...מצב בריאותי מזה שנתיים תת פעילות בלוטת התריס נוטלת יוטירקס וכרגע הוא לא מאוזן... אשמח לקבל את תשובתך לשאלתי...

מנהל פורום מין ומיניות