עייפות אחרי גמירה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

01/07/2014 | 10:02 | מאת: אבי

אז ככה אני בן 16 יש לי תקופות שאני מאונן בהם הרבה ויש תקופות שאני מאונן בהם פחות אבל הנקודה שלי היא שבזמן האחרון אני מרגיש עייף ממש חולשה גןפנית אני יודע שזה קשור לאוננותת מה אני יכול לעשות כדי לגרום לחולשה הזו להיפסק?

שלום לך, אוננות ואורגזמה כרוכות בהפעלה של מספר רב של שרירים ויש בה מאמץ גופני, בטח אם לדבריך אתה מאונן מספר רב של פעמים ביום. עם האורגזמה משתחררים כל מיני חומרים בגוף כמו אוקסיטוצין ודופמין שמשפיעים על תחושת העייפות ומגבירים אותה. במידה ואתה מודאג וחושש שהעייפות שלך מוגזמת, אתה תמיד יכול להתייעץ עם רופא המשפחה שלך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות