עצה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/06/2014 | 08:15 | מאת: ניב

חברה שלי לא גומרת מחדירה, ואני מוכן לעזור לה לגמור מעבר לחדירה אבל לא כל פעם כל הזמן . תקראו לזה אגואיסטיות אבל בשורה התחתונה זה המצב וזה מה שאני מרגיש. זה גורע משמעותית מההנאה שלי בסקס עד לרמה שלפעמים אני מעדיף לוותר. למישהו יש רעיון או עצה לפתרון?

שלום לך, בראש ובראשונה מעט סטטיסטיקה: כ 80 % מהנשים לא גומרות מחדירה ורק כ 20 % גומרות כך. רוב הנשים גומרות ממגע חיצוני וגירוי הדגדגן. אתה מתאר גישה מוכרת של הרבה גברים וזו תפיסה לגבי סקס- שסקס הוא החדירה עצמה.. כל דבר שמעבר לו..למשל: מגעים אחרים, חיבוק, נשיקה, ליטוף, מין אורלי ..הוא רק אמצעי מהיר כדי להגיע ל " דבר האמיתי" שהוא החדירה. מגעים אחרים נתפסים כמשהו שולי שאין אליו סבלנות ולפעמים חשק כי רוצים כבר להגיע לעיקר.לחדירה..עם זאת, בנות בנויות קצת אחרת פיזיולוגית. גופן זקוק ליותר הכנה כדי להתגרות ולהתעורר, גם ברב המקרים להגיע לאורגזמה. לחשוב על עצמך בזמן סקס זה לא רע וגם נשים וגם גברים זקוקים לריכוז העצמי הזה כדי להגיע לסיפוק ולהנות, אך ברגע שכל הזמן תהיה מרוכז בעצמך ורק בהנאתך, בת הזוג שלך עלולה להרגיש זנוחה, דחויה, לבד.. ואולי אף לאבד לאט לאט חשק (ונתקלתי במקרים כאלו).כמו שאתה מרגיש שאתה צריך להגיע לאורגזמה בכל פעם, יתכן שגם בת זוגך זקוקה לזה לא פחות ממך. אתה חש שכל ההנאה שלה תלויה בך.. אך אם תשוחח איתה על הנושא אולי תגלה שיש עוד דרכים יצירתיות כמו: שהיא תיקח לפעמים אחריות על האורגזמה שלה למשל, או עוד דברים שתוכלו ליצור ביניכם. חבל להימנע מסקס בעוד שאם תדברו אולי יחד תמצאו פתרון וגם תוכל לברר ולדעת למה היא זקוקה ואיך היא זקוקה לזה ואולי תגלו גם דרכים קצת יותר מהירות או קלות להביאה לסיפוק. מקווה שעזרתי ולו במקצת אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות