חשש מכניסה להריון ממשחק מקדים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/08/2019 | 17:45 | מאת: ששש

היי. אני עם חברה שלי כבר כמה שנים ולאורך הזמן השתמשנו באמצעי מניעה כמו גלולות והתקן (קצת פחות זמן מהגלולות) ולעתים נדירות בקונדום. ולאחרונה (מסיבות פחות חשובות כרגע) אנחנו משתמשים בקונדומים כאמצעי המניעה היחיד. ועכשיו המצב הוא שחברה שלי חוששת להיכנס להריון בעקבות "משחק מקדים" שבו בעצם הזרע נשפך בקרבת מקום, נניח לדוגמא על הבטן שלי או שלה. גם אם שוטפים אחרי או מנקים עם מגבון. או גם נניח אחרי "סיבוב אחד" לשטוף את האיבר ולשים קונדום חדש ולהמשיך שוב. השאלה שלי היא האם החשש לגיטימי בעצם או שאפשר להיות יותר רגועים וכל עוד מנקים אז אין סיבה להילחץ? תודה מראש

שלום לך אני חושבת שהבעיה היא שחברתך נלחצת וזה מה שצריך לפתור, גם אם היא חוששת מדברים שאובייקטיבית לא יכולים להכניס אותה להריון עצם הסיטואציה צריכה להשתנות וכדאי למצוא פתרון שירגיע אותה. לכן מה שהייתי מציעה הוא להיות על הצד הבטוח ולפנות לרופא נשים ואולי לקחת גלולות כדי שחברתך ואתה תוכלו להיות בראש שקט ללא דאגות במשחק המקדים וביחסי המין שלכם. מנסיוני לחץ במיניות יכול להוציא את כל הכיף ולפעמים מאפילו את החשק. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

שלום לך בעקרון הריון נוצר מכניסה של זרע לתוך נרתיק האישה. אם יש זרע על הבטן למשל , אין סיבה להיכנס מכך להריון. כן הייתי מציעה לכם לנקוט זהירות, לנקות או להחליף קונדום כפי שציינת. מעבר לכך, לא נראה לי שיש סיבה לדאגה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות