איך מקבלים הדרכה מתאימה לאביזרי מין?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

13/08/2019 | 19:14 | מאת: דנה

אני בת 35 נשואה. הרבה זמן אני ובעלי עם פוקט רוקט ונהנים. לאחרונה דרך חברות שמעתי על שני מכשירים של חברות שונות וומנייזר ומכשיר שנקרא סאטיספייר. לפי מה שחברות מספרות זו אורגזמה מטורפת לגמרי ואני רוצה לנסות אבל לא ממש ברור לי איך משתמשים. השאלתי מחברה אבל לא ממש הרגשתי משהו. אני אומנם פתוחה עם החברה אבל לא עד כדי כך שהיא תדגים לי. ביוטיוב אין הסברים ברורים. איך ואיפה ניתן ללמוד ולעבור הסבר מקצועי על אביזרי מין?

שלום לך מניחה שאת יכולה לפנות לכמה מחנויות הסקס המוכרות המיועדות לנשים, למוכרות ברב המקרים יש הרבה סבלנות ויכולת להסביר על המוצרים שלהן. חשוב גם שתדעי שלא כל אחת חווה אורגזמה באותה צורה וזה שחברותייך חוו אוגזמה ממכשיר מסויים לא אומר שתחווי את אותו הדבר , כי זה מאד אינדבידואלי. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות