מין אנלי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/06/2014 | 17:00 | מאת: שולה

שלום. האם ניתן להכנס להריון באמצעות מין אנלי? אם נוזל הזרע הגיע לפי הנרתיק האם ניתן להכנס להריון או שהמגע עם האויר או מים פוסל את האפשרות?

שלום לך, ניתן להיכנס להריון כשנוזל זרע נכנס לתוך הנרתיק. ממין אנאלי לא ניתן להיכנס להריון. אם יש לך חשש שנוזל זרע חדר לתוך הנרתיק אחרי מין אנאלי ואת חוששת מכניסה להריון, שווה לפנות לבדיקה אצל רופא נשים. בכל מקרה כדי להוריד את המתח הנילווה , מציעה לך להשתמש באמצעי מניעה קנדום או גלולות במידה ויש לך בן זוג קבוע. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות