תשוקה מינית - בעיה עם גברים רבים שהכרתי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/07/2019 | 15:12 | מאת: רוני

שלום לך, ראשית הייתי מעוניינת לדעת מה ההבדל בין תשוקה לחשק מיני? ושנית אם יש לי מעין הימנעות עקב חוסר תשוקה לבחורים שמנסים להתחיל איתי זה אומר שאני א מינית? ואולי זה נובע מלחץ... שישר תהיה פעילות מינית? כי כן יש לי רתיעה מאינטימיות גופנית ואי לכך אני בדיכאון כי לא מצליחה ליצור קשר ומהחשש שיתגלה אני נמנעת. אם מישהו נוגע בי ישר אני קופצת ונגעלת. אני לא מבינה את עצמי רק יודעת שאני צריכה זמן.. לא הרבה זמן אלא עד שאכיר את הפרסונה. האם כל הדייטים היום זה ישר נשיקות להתמזמז ולשכב כבר על הימים ההראשונים? איך זה עובד? מה זה נורמלי?

שלום לך קשה להגיד מה זה נורמלי... כל אחד והנורמלי שלו... אך את כן אומרת שאת מרגישה שיש לך רתיעה מאינטימיות מינית ושאם נוגעים בך את נגעלת ושאת לא מבינה את עצמך.. את תופסת זאת כחוסר תשוקה, אך אינך יודעת גם להגדיר לעצמך מהי תשוקה? והאם אכן את חבעת מחרדה? ולכן את גם לא חשה תשוקה? אין לדעת זאת עד שלא תבדקי זאת ובעיני הדרך לבדוק זאת היא בטיפול מקצועי שיסייע לך קודם כל להבין מה קורה לך ולהבין את עצמך. מציעה לפנות לטיפול מיני אצל מטםל/ת מיני/ת מוסמך/ת אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות