יש דבר כזה ידידים?- אולי השאלה לא מתאימה לפורום

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/07/2019 | 11:20 | מאת: מלי

היי אפרת, רציתי לדעת אם יתכן כזה דבר שנקרא ידידים או שאני נאיבית? אני יודעת שהפורום עוסק במין ומיניות... ולכן רציתי לשאול אם מי שידיד שלי בהכרח נמשך אליי ומחכה נניח להזדמנות? והאם כל אלו שהעיפו אותי ונפגעתי עד מאוד כאדם זה בגלל שיש להם משהו אליי ולא יכולים? אני בגדול אוהבת אדם ויכולה לאהוב אפלטונית. תמיד חונכתי ע"י אימי שהידיד הכי רחוק הוא יותר טוב מהחברה הטובה. אני לא רואה בזה ניצול של גבר ושאני גוררת אותו או מטעה ולא יקבל מין. אני חושבת שיש שיש בחורים מאוד מעניינים יותר מבנות הנושאי שיחה אחרים.השקפת עולם. הם דווקא אלו שמעלים אותך למעלה גם בביטחון העצמי. אין מה לעשות גבר שונה מאישה גם הדאגה שלו אליי זה לא כמו חברה, אין קנאות, יש פרגון.. השאלה אם זה רק אני או רק בנות וגברים מיצדם אם הם בקשר אז כי יש משהו סטרי שמפריע למימוש זוגיות? או לחלופין אם בורחים לי זה כי קשה להם למרות שיש כאלו שיש להם גם בת זוג . ודבר אחרון: באופן כללי כשאני יוצאת עם מישהו לדייט אני צריכה ספייס כלומר שקודם יהיה קשר חברי ידיד שאיכפת לו ממני ואז יעבור לדברים אחרים כלומר שלא חשוןב לו ישר המיטה ואם לא יש עוד אלף אחרות וסימן שאת לא מעונייינת. אגב התנהגות שכזו רק גורמת לי לברוח. וכל הבחורים שיצאתי איתם ישר נוגעים ואני בקושי מכירה אותם. אותי זה מעליב, הרגשתי שאני גוש בשר לא מעניינת.. אם אראה קצת סלידה יקומו וילכו. אז אולי אצלם זה עובד אחרת?אני דיי בחורה של מגננות עד שאני רוחשת אמון. מנגד יש בחורים שהכרתי על הדרך לפעמים יש להם בת זוג אבל כשהמסגרת נגמרת שום קשר לא יהיה ואני מדברת לא פייסבוק לא SMS ואני שואלת את עצמי מדוע?

שלום לך התשובה היא שאין חוקים. יש כל מיני קשרים בין גברים ונשים, חלקם אפלטוניים וחלקם לא אפלטוניים ואי אפשר להכליל. יש לך ידידים אפלטוניים שאת אוהבת וזה נהדר, מצד שני אנשים שההתנהגות שלהם לא ברורה לך... כמו שאלתך האחרונה שלא היתה ברורה לי עד הסוף. נשמע לפי דברייך שקשה לך לסמוך על גברים ולתת אמון, בעיקר כשמדובר בפן האינטימי. ואת אינך מבינה מה בדיוק קורה איתך ומחפשת תשובות. ולצערי אין תשובה אחת כי כל גבר הוא שונה כמו שכל אישה היא שונה ואין סוג יחסים אחד דומה למשנהו. ואת שונה עם כל אדם שאת מכירה. כדי לחקור ולהבין את עצמך את תמיד יכולה להגיע למספר שיחות ייעוץ אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות