שאלה על זוגיות וקושי ביצירת קשר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/06/2019 | 20:26 | מאת: נועם

שלום, רציתי לשאול אם אני אמורה לפנות ליעוץ פסיכולוגי או למטפל זוגי בבעיה שממש הגדירו לי אותה יפה: " פחד מאינטימיות עקב חוסר אמון באנשים ובגברים בפרט". בגדול אני הרבה שנים ללא זוגיות. אני תמיד בורחת מקשר כי זה גם קשור במגע וקשה לי עקב זה שזה עדיין בתחילת קשר ומבלבל אותי. קרה לי מקרה עם בחור ואני לא ספר כאן אבל הבנתי כמה אני לא מאמינה לכל מילה שאומר אולי בגלל הדרך שבא אומר אבל מסתבר שכל מה שאמר היה נכון.. איתו באופן קיצוני אין לי אמון וכמובן שזה נובע מאינטואיציה. וגרם לי כמה פעמים לרדת עליו במקרים מסויימים והבנתי שרק התכוון לטוב בזמן שאני חושבת שמשחק בי. בגדול... אשמח אם בנוסף תוכלי לענות לי: האם זה נכון שאנשים שמתקשים באהבה אלו אנשים שהיו בעיות בבית? שהילדהוזנח מבחינת קשר רגשי? כי זה מה שכתוב באינטרנט.. ולסיום: אני מאוד מאוד רגישה בקשר לאנשים חבר זה חבר ( דהיינו רצינית באהבה אהבהב כנה) מנגד לא הצלחתי ליצור קשר. וכנ"ל חברה. אבלמשהו ממש השתבש לי עם השנים שהנתי שאנשים אכן אגואיסטים ופחות ופחות איכפת לי מקשרים עם אנשים.. אבל עם גבר אם יש קשר כל פרידה יולה להיות ממש הרסנית. אני פוחדת להיכנס לקשר מנגד אני לבד.. לפעמים טוב לי אולי ככה בטוח.. אני מרגישה שאני משתגעת. ובעיקר שמתקשה לדעת עם מי להיות בקשר טוב ללא אכזבה. למשל חברות שלי ישר התאהבו התחתנו ממש מהר עם הראשון גג השני אף אחת לא היה לה אהבה נכזבת.. תודה

שלום לך נשמע שאכן יש משהו שמרתיע אותך בקשרים עם גברים, איני יודעת מה הסיבות או מה הגורמים לזה כי איני מכירה אותך מספיק. אך אם יש לך קושי ליצור קירבה ויחסים אינטימיים עם גברים בהחלט ממליצה לך ללכת לטיפול אישי, מאד מומלץ טיפול אצל מטפלת מינית מוסמכת אשמח לסייע בהמלצות [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות