הריון.........................

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/06/2019 | 11:40 | מאת: עמית

היי אני ובעלי מנסים להכנס להריון אבל בגלל שיש לי כאבים ברגע שהוא מחדיר וזה בלתי אפשרי לעשות סקס מלא אנחנו מחדירים רק ברגע שהוא גומר ואני מעליו ולפעמים מרגישה שזה לא מספיק עמוק בפנים... אחר כך אני ישר נשכבת עם הרגליים למעלה ניסינו ככה כמה פעמים לפני הביוץ וגם בביוץ עצמו (בדקתי לפי המקלון ביוץ ) האם זה אפשרי להכנס ככה להריון?

שלום לך בשלב ראשון נכון לדעתי לבדוק את מקור הכאב שלך, ואת העובדה שאינכם מצליחים לקיים יחסי מין. נכנסים להריון מסקס מלא כשיש חדירה ואורגזמה של הגבר בתוך נרתיק האישה. איני יודעת בני כמה אתם אך נשמע שאתם מאד צעירים וחסרי נסיון וחסר לכם ידע על מיניות בכלל ועל כניסה להריון בפרט. מציעה לך מספר דברים: 1. ללכת לרופאת נשים שהיא גם סקסלוגוגית ולבדוק את המקור לכאב. 2. לא לקיים חדירה כשיש כאב. 3. לפנות ליעוץ אצל מטפלת מינית מוסמכת כדי לראות איך לסייע לך לקיים יחסי מין תקינים. 4. לפנות לרופא מומחה פריון שיסביר על אופציות נוספות לכניסה להריון בשלב זה ואפשריות עבורך גם עוד ללא קיום יחסי מין כמו הזרעה למשל. אשמח לסייע בהפניה לגורמים המתאימים במייל [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות