איך אדע אם אני רוצה זוגיות ?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/06/2019 | 19:57 | מאת: מתוסבכת

היי, בגדול אני זוכרת את עצמי כלא רוצה תמיד אומרת לא למחזרים וטוב לי כך. והייתי עסוקה בעולמי הפנימי עם חברות לימודים.. זה נראה לי מאמץ למצוא בן זוג, להתאהב להתאכזב.. וכמובן גם ביישנות שלי. וככל שעולה הגיל ונשארים לבד וכולם מתחתנים או שלא אבל פחות חברות פחות אנשים שאיכפת להם אז... מרגישים לבד. וכל בן אדם צריך חברה! אי אפשר לעשות דברים לבד. ואני כל הזמן שואלת את עצמי אםאני רוצה זוגיות? ובכלל אני לא עושה כלןום למען זה. לא יוצאת לא רשומה לאתר ולא ארשם... והזמן עובר... מהם הסממנים לרצות זוגיות לעומת חברה? אני חושבת שאולי יש לי פחד מקשרים עם גברים. ולא הכי מבינה את זה ומתרצת את זה.. לפעמים נוח לי לבד אולי כי זה הבסיס ... בשביל זוגיות צריך להתאמץ למצוא ואח"כ צריך להתמודד ובימנו כולם בורחים כולל אותי על משפט לא במקום ווכו' אין סבלנות להכיר... ולי קשה עם לשכב כולל מגע ונשיקות. לא מבינה מה דפוק אצלי. זה פשוט צריך להיות בחור שאני ארצה לא הוא אני... ואף אד לא גורם לי כך בגלל זה כל חיי אני לבד.

שלום לך אני מנסה להבין מה את בעצם שואלת אותי.. את רוצה זוגיות? את לא רוצה זוגיות? או אולי את פשוט לא מבינה את עצמך ומה מניע אותך ואת לא יודעת מה את בעצם רוצה?? במידה ואת מבובלבלת ולא יודעת מה את רוצה נכון בעיני להעזר באיש או אאשת מקצוע ולהגיע לטיפול שיסייע לך יותר להבין את עצמך ואת רצונותייך.. ואולי להתגבר על מעצורים שיש לך. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות