היי אפרת , אשמח לתשובתך (:

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/06/2019 | 17:33 | מאת: בחורה בת 22

שלום רב (: לאחרונה אני חשה סוג של צריבה בנרתיק , לא בזמן נתינת שתן אלא בזמן רגיל שאיני מבצעת דבר. לגבי הפרשות - לי נראה תקין ורגיל , אין ריח חריף או מוזר . זהו ריחן הטבעי (כלומר , כך אני מכירה אותן) . הצבע אולי לפעמים קצת מעלה בי שאלה ,צבע ירקרק (אבל שוב , ריח טבעי ולא חריף). ממה זה עלול לנבוע ?  בנוסף , אני מקיימת יחסים לא מלאים עם בת זוגתי (רק אצבעות והכי הרבה זה 2 אצבעות וזה נדיר , רוב הזמן עם אצבע אחת בלבד)  לאחרונה (מדובר על מספר חודשים בודד ולא רב) אני חשה כאב כאשר היא מכניסה את האצבע אל הנרתיק שלי . יותר נכון , הכאב הוא לא בכניסה עצמה אלא בתוך יותר , אחרי שהיא כבר מכניסה , לא כ"כ נעים לי ... הפעם האחרונה שקיימנו יחסים בקושי הרגשתי אותה חודרת לתוכי , אפילו כמעט ולא. הרגשתי שהיא הייתה כבר בפנים (ןבד"כ תמיד הרגשתי את הכניסה שלה עם האצבע וגם נהניתי ממנה). לא מצליחה להבין את הבעיה..ומאוד הייתי רוצה לטפל בה כדי שבאמת אוכל ליהנות.  דבר נוסף , במספר הפעמים שקיימנו יחסים בחודשיים האחרונים פלוס, נורא קשה לי לגמור. זה יכול להיות ארוך מאוד וגם אז לא בטוח שאגמור (וזה כבר הופך למתיש). חשוב לי לציין שלא היה לי קושי גדול מאוד בלגמור , הייתי מצליחה להגיע לאורגזמה וכעת קשה לי. גם כאשר אני מרגישה שהארוגזמה מתקרבת אני " מאבדת " את זה אחרי מספר רגעים והיא חולפת....  אשמח לעזרתך !  תודה רבה !

שלום לך אחלק את תשובתי לשני חלקים. לגבי ההפרשות ותחושת הכאב מציעה לך ללכת לרופאת נשים שהיא גם סקסולוגית ולהיבדק. יתכן ומדובר באיזושהיא בעיה פיזית שאולי יש לה ריפוי. לגבי הקושי בהגעה לאורגזמה, יכולות להיות לכך הרבה סיבות, בעיקרן רגשיות. אולי משהו ביחסים עם בת זוגך לא פשוט לך, אולי את עוצרת את עצמך, או חוששת להשתחרר ספציפית מולה, אולי משהו במיניות, במשיכה, בחשק השתנה אצלך.. איני יכולה לדעת כי לא מכירה. תוכלי לבדוק זאת או לחקור זאת במספר שיחות של יעוץ או טיפול מיני אצל מטפל מיני מוסמך אשמח לסייע לך [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות