בעיות זיקפה קבועות...

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/06/2019 | 01:19 | מאת: אאאא

היי אני בן 24 והאמת שלפני חמש שנים עם הבת זוג הקודמת ניסנו לשכב וזה לא הלך. מאז יש לי טראומה כל פעם ואני מפחד להגיע למצב הזה שוב ניסיתי לקחת קמגרה וזה עשה יותר רע מטוב מציין גם שכל פעם שאני מגיע לסיטואציה כזאת הלב מתחיל לפעום מהר מאוד ואני נכנס ללחץ יש מה לעשות בעניין? טיפול תרופתי? אני רוצה להנות ממיניות ולא יכול תודה רבה

שלום לך אתה מדבר על תופעה מוכרת שנקראת " חרדת ביצוע" יש בהחלט דרך לטפל בה. להבין את מקורותיה ולפרוץ את המעגל המתסכל שאתה נמצא בו. חושבת שנכון לך לפנות למספר שיחות אצל מטפ/ת מיני/ת מוסמך/ת אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com.

מנהל פורום מין ומיניות