קושי ראשוני בקיום יחסים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/05/2019 | 15:00 | מאת: ענבל

היי. אני בת 26, הארוס שלי בן 27. החלטנו שמתאים לנו לשכב בפעם הראשונה השבוע. הוא עתיר ניסיון בסקס, לי זו הייתה הפעם הראשונה. יש בנינו אהבה, אמון, פתיחות, הוא הכי עדין וסבלני איתי. הוא נכנס לאט, וכל פעם שאיבר המין שלו הגיע לקצה, הרגשתי דקירה. ביקשתי ממנו להאט ולעצור בכל מיני מקומות כדי לתת לנרתיק להתרגל, ניסינו שוב למחרת, חל שיפור, אבל עדיין יש כאב בשיא החדירה. אני מרגישה מאד רגועה ושלווה איתו, ולא מרגישה שום כיווץ. הוא מבחינתו מלא סבלנות ואמר לי שהכל בסדר ושהוא שמח שאנחנו עוברים את התהליך הזה יחד. זה מתסכל נורא. חשבתי שזה כיווץ שרירים, אבל באמת ששום דבר לא מרגיש מכווץ... אני אשמח לעזרה.

שלום לך הפעם הראשונה ברב המקרים יכולה לגרום להרבה התרגשות ולחץ פיזי ורגשי. יתכן גם ואת עדיין לא מאד מכירה את גופך במצב של יחסי מין ולא מבינה או מפרשת נכון את התגובות שלו. כשאנו מתרגשים או במתח , ישנו כיווץ של השרירים בכל הגוף. נכון להתחיל באמת לאט וברגישות רצוי לבדוק את מקור הכאב ולטפל בכך. באופן כללי יחסי מין לא אמורים לכאוב. יתכן גם ונכון שתלכי ליעוץ אצל רופאת נשים שהיא גם סקסולוגית לבדיקה פיזיולוגית לראות אם הכל תקין , או למספר שיחות אצל מטפל/ת מיני/ת מוסמך/ת כדי להבין מה נכון לעשות ולקבל מידע . אשמח לסייע אם יהיו עוד שאלות בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

23/05/2019 | 16:06 | מאת: ענבל

ובכן, ניסינו כבר כמה פעמים לאורך כמה ימים והתגובה היא אותה התגובה בכל פעם. מה זה יכול להיות?

מנהל פורום מין ומיניות