נמשכת לבוס ומפנטזת עליו במיטה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

16/05/2019 | 08:07 | מאת: אנונימית נשואה

עובדת כמנהלת של משרד גדול ובקשרים מאוד הדוקים עם הבוס. הוא בחור מבוגר ממני ב 10 שנים והיחס שלו לכל העובדים במשרד הוא יחס מאוד חם ועינייני. אין שום יחסים מעבר לתחומים מקצועיים. ההפרדה שלו בין הבית לעבודה חד ואין הוא מערב בשום אופן את חיי המשפחה שלו. לפי ההתרשמות שלי שהשתתפתי בשמחות המשפחתיות שלו התרשמתי שהיחסים בינו לאשתו הם מצויינים. העינין הוא שבשנה האחרונה התחלתי להמשך אליו מינית ואני מודה ניסיתי למשוך אותו אלי והוא לא התייחס ולא הגיב. לאחרונה ביחסים עם בעלי אני בעצם מפנטזת אותו שהוא איתי וכל האמירות בסקס הם כאילו הוא איתי במיטה. כמובן שבעלי לא יודע מזה בכלל והוא חושב שאני מתייחסת אליו באמירות. האמת שאני מתייסרת מזה כלפי בעלי אבל מצד שני אני כל כך רוצה לקיים עם הבוס איזשהוא מגע אינטימי ואני מוצאת את זה עם בעלי במיטה. אני רוצה להשתחרר מזה ולא מצליחה. מה עושים??? איך יוצאים מזה?? אני כל יום איתו ולפעמים גם ביחידות בעינייני עבודה במשרד שזה בכלל מטריף אותי ואני חוששת לגעת או לומר משהו לגבי הרגשות שלי כלפיו.

שלום לך את מדברת על הבוס שלך שהוא נשוי וגם את נשואה... אז יש כאן עניין מעט מורכב מכמה בחינות. מעבר לכך את מדברת על משיכה ופנטזיה שלך שנמצאת אצלך ובעולמך הפנימי. לפנטז זה נהדר והנה זה אפילו מעיר את יחסי המין שלך עם בעלך. אך מטבען של פנטזיות את חווה אשמה ובושה מול בעלך על הפנטזיות שלך.. במקום לקבלן כמו שהן כפנטזיות. אנשים נמשכים לאנשים אחרים כל הזמן, גם לכאלה שהם לא בני הזוג שלהם.. במקרה שלך חשוב להבדיל מה הפנטזיה ומה המציאות ולהבין שלעיתים נכון לפנטזיה להישאר פנטזיה , יחד כמובן עם לתת לה את המקום הראוי. אך חשוב שאולי תנסי לראות את ההבדל ולהישאר עם הפנטזיה לאור העובדה שגם המחשבה שלך על אולי לשתף את הבוס במשיכה שלך אליו, התאור של תגובתו כלפייך, אולי גם כל אלו הם פנטזיה.... בעוד שבמציאות המצב עלול להיות שונה, סבוך יותר ואולי אף לפגוע בך או ביחסייך עם הקרובים לך או בעבודתך .ואולי עלולות להיות לו השלכות שהפנטזיה שלך לא הביאה בחשבון. הדרך בעיני היא לשים את הפנטזיה במקומה כפנטזיה ולזכור שהיא לא המציאות. במציאות שניכם נשואים והוא הבוס שלך וזה מקום עבודתך. ולברך את העובדה שיש לך דמיון כל כך עשיר שמאפשר לך ללכת למקומות שגורמים לך לכל כך הרבה ריגוש. מוזמנת תמיד אם יהיו לך עוד שאלות בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות