פחד מהריון - האם יש ממה לחשוש

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/05/2019 | 22:18 | מאת: בלה

שלום, קיימתי יחסי מין מוגנים אבל בשלבים מסויימים של המשחק המקדים הייתה אצל הפרטנר שפיכה (טיפות שיצאו) ולאחר מכן הוא נגע באזור הנרתיק אך ללא חדירה ( חדירה נעשה רק עם קונדום) כמו כן הוא נגע באיבר מינו ולאחר מכן החדיר אצבעות . לאחר מכן הורדנו את הקונדום כי זה ממש הוריד את הזקפה אצל הפרטנר והיה עוד משחק מקדים ונגיעה בנרתיק שוב ללא חדירה. הפחד שלי היא כי הייתי בתקופת ביוץ וגם כי היו לו טיפות של זרע גם על הידיים וגם בעת שנגע בנרתיק אני בתקופת ביוץ כשכל זה קרה. מפחדת וחוששת שמא אכנס להריון, האם עליי ליטול גלולת היום שאחריי, או שאני חוששת לשווא ? תודה לעונה

שלום לך לא נראה לי שיש חשש לדאגה כי לא היתה חדירה. אם את עדיין מודאגת ממליצה לך להתייעץ עם רופא נשים. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות