שאלה על מיניות - אלה בת 20

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

06/05/2019 | 21:10 | מאת: אלה בת 20

שלום לכולם, אני בת 20 אוטוטו 21 ו.. עדיין בלי ניסיון. אני מוצאת את עצמי ביחס לבנות אחרות מאוד בישנית בגוף ובמיניות שלי. כלומר, כולן מבליטות את הגוף ומלאות ביטחון. בתמונות נניח של האינסטגרם כולן שדרות פוזות וסקסיות ובעצם רואים שהן בטוחות במיניות שלהן ועושות פוזות או מנסות להצטלם סקסי. פרושו של דבר שיש להן ביטחון עצמי עם בחורים. אין זה אומר שהן בהכרח חתיכות אבל הן משוחררות עם הגוף. ורק אני... אז קודם כל מתחילים איתי ברחוב ואני לא אוהבת את זה ולא אוהבת שמתיחסים לי לגוף. וקשה לי עם הגוף שלי ופוזות אולי אני אעשה לבד מול המראה אבל גם בגדים מסוימים שאולי יפה כך להצטלם איתם לאיזה פוזה אני לא אעשה ולא אלך כך ברחוב. ובגדול כולם אומרים לי שיש לי גוף ממש טוב ויפה. אבל כל מה שקשור לבני המין השני מאוד קשה ליקשה לי חיבור אינטימי ומגע. קשה לי עירום קשה לי בגד ים ולשבת עם חברים ולידי יהיו בנים ואני בבגד ים. בקיצור כל מה שבינו לבינה קשה לי ואין לי מושג למה אני כך אנחנו לא דתיים. אני לא יודעת מתי אצליח להתבגר ולהיות עם גבר הנושא מלחיץ אותי.

שלום לך בתור התחלה אין להסיק דבר וחצי דבר מתמונות ופוזות של בנות אחרות באינסטגרם לגבי הבטחון שיש להן עם בנים..ובכלל פחות נכון לעסוק בהשוואה לבנות אחרות.. את רק בת 20, ומאד צעירה ולכל בחורה יש את קצב ההתבגרות שלה ואת הקצב האישי שלה בו רוכשת בטחון בנשיות ובמיניות שלה. את מדברת על בושה בגופך, קושי בקבלת הנשיות שלך, בושה ומחסומים שאת חשה סביב מיניות וקשרים עם גברים, אם את מעוניינת לבדוק מה עוצר אותך, את תמיד יכולה ללכת למספר שיחות אצל מטפל/ת מיני/ת מוסמך/ת ולבדוק את הדברים. כשתדעי מה עוצר אותך ניתן יהיה גם לסייע לך להתחיל בתהליך של שינוי. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות