שטוחית- יש לי שאלה אלייך

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/03/2019 | 18:14 | מאת: ענת

שלום אפרת, אני ממש חסרת חזה. דבר שהוריד לי את הביטחון העצמי מגיל ההתבגרות ועד עצם היום הזה. אני אשקר אם אומר אחרת. זה דיי גורם לי לתסכול למשל שאי אפשר להשים חזיה רק מרופדת כל הנושא של ים. להתלבש ליד אחרות. כלומר כשאני רואה אחרות זה די גורם לי להבין שאני לא סקסית. כמובן שיש ירידות והערות בנושא. יש כל הזמן ניסיון הסתרה או הסוואה מצידי כאילו יש שם משהו. לא כל בגד אוכל ללבוש עקב כך. יש גם מלא חזיות שסתם נראות תקועות כמו צמר גפן. אני לא מצליחה לאהוב את גופי עקב כך מרגישה לא נשית לא סקסית. אני כן יודעת ורואה שדווקא הדוגמניות בחו"ל באתרי אינטרנט של מותגי אופנה הן שטוחיות.ורזות. כמוני. לפעמים אני מוצאת שאפילו הגוף שלי יותר יפה. אני גם רואה שבחברות אופנה להלבשה תחתונה גם יש בחורות עם חזה קטן למרות שהרבה פעמים עושים פוטושופ. יש גם בכלל דוגמניות שלוקחים אותן לדוגמנות כשהן שטוחיות וזה לא פוסל אותן. ואז זה מנחם אותי לראות "ציצים מהסוג שלי" ואני רואה אותן עם הביטחון העצמי שלהן . אבל עדיין אני רחוקה כי בארץ זה שונה ויש המון הערות על החזה. אפילו כעת בפייסבוק בחברת הלבשה איטלקית שמו דוגמנית עם חזה ממש שטוח ויש תגובות בשפה זרה שאני לא מבינה אבל כשמתרגמים.. גם שם יש ירידה על החזה. למה העולם כל כך שונא שטוחיות? לי זה מאוד מאוד קשה ביצירת קשר. אני מפחדת מתגובה ואם תהיה אני קמה והולכת. זה מעליב אותי נותן לי להרגיש לא שווה ובכלל קשה לי להיות מינית ולקבל את זה להיות חופשיה וכו'... אי לכך אין לי ניסיון מיני ואני לא מסוגלת גם לצאת עם בחורים. שוב יש הערות בנושא וזה מתסכל אותי. אני לא יודעת איך אחרות שטוחות שלא מתבישות חיות עם זה. למשל.. אני מקנאה בשלומית מלכה ( הדוגמנית אשתו של יהודה לוי) שלא מתביישת או מנסה להסתיר ושיש לה בחור שהיה לו נשים עם חזה גדול וקטן וזה לא "אישו" אצלו. אז למה אצל הרבה גברים זה בעיה? למה אני נחשבת גבר? אשמח לעצות ואיך אוכל להתגבר באמת על זה? זה נורא קל לומר אל תתיחסי.. תודה

שלום לך נשמע שאת מרגישה קושי עם דימוי הגוף שלך, עם דימוייך הנשי ודימוייך המיני וקשה לך לקבל את גופך כפי שהוא ולאהוב אותו. מה שגורם לך להימנע מקשרים עם גברים. בעיני לא רק שאת צריכה להתייחס למה שאת מרגישה, את צריכה גם לטפל בזה. ולכן בעיני נכון שתכלי לטיפול אצל פסיכולוג או מטפל מיני מוסמך שיסייע לך ללמוד איך לאהוב את עצמך ולקבל את גופך , את נשיותך , מה שיעזור לך אחר כך גם להפסיק להימנע מקשרים. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות