בעיות בתחום בין אוראלי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/03/2019 | 19:03 | מאת: נגה

שלום, בן זוגי ואני יחד כבר שנה וחצי. בתחילת הזוגיות התחלתי לבצע לו מין אוראלי וביקשתי שיעשה גם והוא סירב בטענה שהוא לא אוהב במשך שנה ביקשתי הרבה פעמים והוא כל פעם נתן תירוץ וסיבה אחרת (תלכי לטפל בריח ונעשה, לא עכשיו וכו) אציין שאני במשך כל הזמן הזה המשכתי וביצעתי בעבורו גם כי אין לי בעיה וגם מהתקווה שהוא יעשה עבורי בחזרה באחת מהפעמים הציפיה הזאת והתחנונים לזה נורא קשים לי החלטתי לאחרונה להפסיק לבצע לו עד שהוא יעשה לי אמרתי לו שכל עוד אני ממשיכה לתת לו מה שהוא רוצה והכי אוהב הוא לא מתאמץ להתגבר או לתת עבורי אני רוצה להמשיך בזוגיות איתו אני אוהבת אותו ורוצה להתחתן איתו בעתיד אבל לא רואה את עצמי חיה עד סוף החיים ללא זה חשבתי על קניית אביזר מין שמבצע את הפעולה של אוראלי אבל א. רוצה לתת לנו הזדמנות כזוג שהוא יעשה את זה ולא צעצוע מפלסטיק... ב. אולי הרצון שלי זה בעצם כדי לאמר לו ו"לאיים" עליו בצורה כזו או אחרת שאם הוא לא יבצע את זה אז אני אמצא דרל אחרת לקבל את זה אני אשמח לקבל טיפים אולי איך לשפר את זה איך להתמודד עם זה אולי לבד וכזוג איך לעזור לו להתגבר (אין ריח, אני הייגנית מאוד, ללא שיערות, הלכתי לרופא בעקבותיו מספר רב של פעמים) תודה רבה נגה ואייל

שלום לך בעקרון הרתיעה ממין אוראלי יכולה לנבוע מכמה סיבות, אולי נחשף לחוויה טראומטית שהיתה לא נעימה עבורו עוד לפני שהכיר אותך, אולי הוא מרגיש שאין לו מספיק נסיון ולא יודע איך לבצע זאת טוב לדעתו, ואולי הוא נרתע מהאזור עצמו ותופס אותו כ "מלוכלך" וקשה לו לקרב את הפה לאזור. אולי גם נרתע מריח או נוזלים ולכן מגיב בתגובות של חרדה והימנעות. הייתי מציעה לך לשוחח איתו על כך, לא לדרוש ממנו מין אוראלי אלא לשאול אותו באמפטיה אם יש לו קושי עם זה. במידה ויתקשה לענות לך, תמיד תוכלי לפנות לעזרת מטפל מיני מקצועי. מה שבטוח אם מסרב בכל תוקף ולא נעים או נח לו, בטח שלא תוכלי לאלץ אותו לעשות זאת, אלא מתוך הבנה, אמפטיה ודרכי נועם. ואולי הוא זקוק לעזרתך, הדרכה ממך, שתתרחצי קודם, איני יודעת מה, אבל תדעי זאת רק לאחר שתשוחחי איתו. המון בהצלחה ואני כאן במידה ויעלו בנושא שאלות נוספות. בברכה אפרת מנןר מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות