חרדה מאינטימיות וסקס חוסר חשק מיני

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/02/2019 | 18:51 | מאת: ליהי

שלום אפרת, יש משהו שאני מודעת אליו אך לא מדוברת לשוחח עליו עם איש. אני מרגישה כבר פגומה ומוזרה. אני לא יודעת אם אצליח להסביר את עצמי. אבל קשרים חברתיים חשובים לי גם עם בני המין השני אבל בחור זה לא בחורה ולכן זה אמור לכלול סקס. וקשה לי מאוד עם עירום ומגע ובטח ובטח עם כל הריחות ההפרשות. אבל עזבי את זה, אני מרגישה שאין לי חשק. אין לי פנטזיות אין לי אוננות או משהו בסגנון. לא רואה פורנו.. כשיש איתי בחור שמגלה עניין בי (מנסה להתחיל) זה לא מחמיא לי זה מליחץ אותי וקצת קשה לי להסביר אבל אני באותן שניות מרגישה תחושה רעה. גם אם אני אצא עם מישהו נניח 2 פגישות יתחיל הלחץ זה לא חשש מהתרגשות אלא זה חוסר רצון להיות בסיטואציות אינטימיות ומיניות. רציתי רק לשאול: האם זה יכול להיות קשור להטרדות מיניות? שוב מעולם לא נאנסתי. אבל היחס אל גברים אליי שונה מבנות אחרות. בייחוד שהייתי נערה מתבגרת אני כבר בגיל 25 התחלתי להימנע מקשר. ואז התחלתי לדבר עם חברות וניסיתי להבין אם בחורים מתיחסים אליהן כמו שאליי? ודווקא גיליתי שלא שישהמון הבנה , סבלנות חברות. ובכלל ם בפורום הזה ובאחרים אפילו ניתן לראות שיש אנשים עם קשיים בזוגיות בתחום מיני ויש הבנה. מעבר לזה, אני מאלו שהיו נדבקים אליה ברחוב מתחילים איתה וכמובן גם נוגעים בה וכל השאר. בחורי זה ישר מגע בדייט ראשון בדייט שני כבר מזמינים אליהם. וכן יש לי פעולה של הימנעות מלהיות בכל מיני סיטואציות עד שאני שוכחת יוצאת ונכווית שוב. רציתי לשאול אם יש קשר בין חוויות לא טובות מגברים ומחיזור לא הולם וכל מיני בחורים הזויים כי ממש לא הצלחתי למצוא אחד נורמלי לבין התחושה של חוסר עניין במין רתיעה? אם תרצי אפרט לך כל מיני סיטואציות שאפילו את חלקן אני כבר לא זוכרת עד שקורה משהו.. אני לא מבינה למה אני פוחדת מגברים? במקום שזה יהיה עוגן מישהו שיאהב אותי שאוכל להישען עליו. תודה

שלום לך כבר מדברייך אפשר להבין שהרתיעה שלך מגברים או מסקס היא משהו מאד מורכב ובטח לא ניתן לפתור אותו בהתכתבות קצרה בפורום לצערי. אם חשוב לך להבין מה עוצר אותך לעומק, אני מציעה לך להגיע למספר שיחות טיפוליות אצל מטפל מיני מוסמך שיסייעו לך לבחון את הדברים ולהבינם בצורה ברורה יותר. כשתביני מה עוצר אותך ניתן יהיה גם לטפל בכך. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות