שינוי בגודל האיבר של בעלי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/02/2019 | 13:34 | מאת: אשה מהמרכז

נשואה לבעלי 15 שנה ושמתי לב שבשנה האחרונה איבר המין של בעלי גדל ב 3 ס"מ וגם התעבה. בשנים הראשונות הגודל בזקפה היה 11 ס"מ ועכשיו כמעט 14 ס"מ. כמו כן הוא מרגיש הנאה גדולה בטענה שהחיכוך בחדירה חזק יותר מהשנים הראשונות. השאלה היא האם בגלל שאיבר המין הוא שריר ולכן עם הזמן הוא גודל (אנחנו עושים המון סקס לא יודעת אם יש קשר) ומתעבה?

שלום לך לא ידוע לי על מקרים כאלו , זה נשמע לי מוזר. למיטב ידיעתי איבר המין לא גדל פתאום מעצמו, בטח לא אם עושים יותר סקס או מכל סיבה אחרת.. אולי משהו השתנה בהסתכלות הסובייקטיבית שלך עליו.. אבל נהדר מכל סיבה שלא תהיה שבן זוגך נהנה יותר ממין. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות