יש דברים שמגעילים אותי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/01/2019 | 00:23 | מאת: סיסי

היי בת 34, נשואה מזה 15 שנה אני נגעלת מלעשות מין אוראלי לבעלי. אין לי בעיה לעשות את זה כדי לענג אותו כי הוא ממש אוהב את זה אבל אני לא מוכנה בשום פנים ואופן שהוא יגמור לי בפה כי זה מגעיל אותי וזה נורא מעליב אותו. כי בעצם בדיוק שהוא בא לגמור אני זזה וזה עוצר אותו בהנאה. בנוסף במידה והוא עושה לי מין אוראלי אני נגעלת מזה שהוא מנשק אותי בפה אחר כך. אני מנסה להתחמק מזה אבל הוא נעלב. מה לעשות? מה הפתרון? מה עושים? איך לגרום לו לקבל שזה לא נעים לי...

29/01/2019 | 21:32 | מאת: גבר

אני מקנא בבעלך, אשתי לא מוכנה לעשות לי מין אורלי בכלל :-( ואין לי ציפיות שאני אגמור לה בפה... תשאלי את בעלך במידה וזה היה הפוך אם הוא היה מסכים שיגמרו לו בפה ואולי אפילו תבקשי ממנו לגמור עם היד ואז שיטעם את הנוזל - נראה אם הוא יסכים. לגבי נשיקה, גם אשתי לא מוכנה שאני אנשק אותה בפה אחרי מין אורלי אבל זה לא מעליב אותי אני מבין שזה לא כלכך נעים לה ומכבד את זה. אז לפני שאני מתחיל לרדת לה אני נותן לה הרבה נשיקות ועוד נשיקת פרידה. מצד שני את אולי צריכה לחשוב למה איבר המין שלך מגעיל אותך? בדרך כלל שאני עושה מין אורלי לאישתי אני שם שום דבר שמוגדר נוזלי או מלוכלך.

שלום לך אם יש דברים שאת נרתעת מהם בסקס וזה מפריע לך, ניתן לבדוק מה מקורה של רתיעה זו ולראות אם ניתן להתגבר על לפחות חלק ממנה. יתכן ויש לך מעצורים מסויימים וכאן למשל טיפול מיני אצל מטפל מיני מוסמך יכול מאד לעזור לך. הדבר הנוסף הוא התקשורת המינית שלך עם בעלך והיכולת שלו ושלך להבהיר מה נכון ולא נכון לשניכם ולהיות רגישים זה להעדפותיו או לקשיים האחד של השני. אשמח לסייע בהמשך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת [email protected] www.efratmanor.com

01/02/2019 | 17:34 | מאת: א'

קראתי את מה שסיסי כתבה. אני מוכרחה לציין שאומנם הם נשואים אבל הרבה פעמים כשיוצאים עם מישהו יש ישר מגע וסקס ויש כאלו שלא מוכנות. ואותו דבר עם מין. הם שואלים בפורומים אחרים , אומנם, אבל תמיד התשובות של העונים. תזרוק אותה מה אתה צריך אחת כזו. והרבה פעמים השואלים:שואלים, האם להיפרד ממנה? או להיפרד עם הסקס לא טוב? או להיפרד ממשהי שלא מוכנה לסקס מהר או לבוא לישון אצל הבחור מהר. וכולם עסוקים בהנאה העצמית ולא מבינים את הצד השני כמו של סיסי. ושוב התגובות הן תמצא מישהי אחרת אני לא רואה בתשובת שענית לסיסי ואני דוקא רואה שהיא כן מנסה לבוא לקראצ עובדה שהיא עושה לו אוראלי אבל עד הגבול של הגמירה בפה. אני גם את זה למשל לא מוכנה לעשות. אני גם לא מבינה איך אפשר לאלף את המסרבות לאהוב את זה ולא להיגעל ולמה אנחנו צריכות טיפול? אגב, שמתי לב כמו שהגבר כאן ענה לה שהוא אוהב לתת אורראלי כלומר בדכ חובבי אוראלי הם חובבי אוראלי. ולא נגעלים. אהבתי את תשובתו שהוא מתחשב בבת הזוג שלו. אני באמת לא יודעת מה לעשות בקשר אליי ואני מתנצלת שדחפתי כאן, אבל זו הבעיה שלי בזוגיות הקטע הזה שצריך להיות טובה במיטה, לרצות, אני בכלל עדיין בתולה ויש עליי לחץ לגמור מזה שזה נראה לי כמו אונס ומגעיל אותי זה לא שלא מתחילים איתי זה פשוט קשה לי עם זה שבחור רוצה מין תוך שבוע שבועיים גג חודש ואף אחד לא מחכה עם זה. כלומר שאני יוצאת עם מישהו הראש שלי לא במין ואצלהם זה הפוך. מי שרואה שעדיין אין לי ניסיון פשוט קם ןבורח. מה עושים?

שלום לך ברור שקודם כל אישה צריכה להקשיב לעצמה ומה נכון לה ולא לפעול לפי איזה אידאל. וסקס צריך להיות בהקשבה לשני הצדדים. לחץ לסקס בניגוד לרצונך או העדפתך הוא ממש לא נכון , גם לא לחץ לגמור. רתיעה של גברים או נשים מפעולות שונות בסקס מגיעה לטיפול רק אם היא מפריעה להם והם מעוניינים בכך, לא בכל מצב.ובטח לא בכח. במקרה שלך מציעה לך להגיע למספר שיחות יעוץ מיני כי נראה שאת די מבולבלת וחרדה ולא יודעת איך להגיב בכל מיני סיטואציות עם גברים שמאיימות או לוחצות עלייך.. אשמח לסייע כאן בפורום או בכלל [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

06/02/2019 | 18:44 | מאת: א'

תודה אפרת. כן את צודקת לגביי לפי השורות האחרונות שרשמת.. פשוט משהו קרה לי. אני דיי חונכתי על אהבה וקשר רגשי ופתאום יש את המדיות ובזמן האחרון אני מתחילה לחשוב שאני עם אנשים לא נכונים.שלוחצים עליי וגורמים לי להרגיש לא בסדר. החברה הכי טובה שלי הגעילה אותי, היא שכבה עם החבר שלה שמעל גיל 30 ואנחנו בנות 19. הם חברים כבר שנה ואז ממש אחרי שזה קרה היא נדחפה אליי הביתה מאושרת וסיפרה שעומדות להגיע חבורה של נערות ליווי אליו הביתה בהפתעה ומי שהזמינה את זה מסתבר זו בחורה אחרת כבת גילו שכנראה התחילה לצאת איתו. הייתי בהלם כי חברה שלי כמובן ממשיכה לשכב איתו ומבחינתי לאבד בתולין וכו' זה משהו רגשי ואיך היא מסכימה שיהיו לו אחרות? ואיך לא בוכה שעבגד עליה? ואיך היא מחכה לו בדירה כשהוא אצל אחרת? ואם עוד לא הספקתי לעבד את המידע הזה אז היא ספרה ששכבה עם גבר אחר בחפוז ושאלה עד איזה גיל אני רוצה להיות בתולה? והיא כל הזמן מציקה לי עם זה ויורדת עליי ליד גברים. כאילו כולם צריכים לדעת שאני.. וכמו שרשמתי בתגובה הקודמת יש עןד אחת שמידי פעם שואלת מה את? וכל הזמן מנסה לסדר לי בחורים שאני בכלל לא רוצה וגם לא צריכה. וגם לה הפעם הראשונה לא היתה בדיוק חבר והיא רק יוצאת ושוכבת וזה לא מחזיק כלום. וגם היא מדברת על זה אבל לא לועגת לי. ויש מישהי שהייתה איתנו בבי"ס גרה קרוב היתה לא אטרקטיבית בעליל וגם לה יש חבר או יותר נכון רוצן ועוד עם גבר נשוי והיא כל הזמן מספרת על הנאה שבה. בקיצור הכל מגעיל אותי כולל אותן. יש לי גם חברות אחרות שעומדות להתחתן. אבל כמו שכתבתי הבעיה שאני יוצאת עם בחורים אני לא מוכנה שהתיחסו אליי בצורה שהם נתיחסים . נכון ה עוד לא לשכב אבל לא מתאים לי שמישהו אפילו יתחיל לגעת בי בצורה שלא מתאימה לי רק בגלל שאנחנו בדייט. וגם גברים נוטים להעיר לי הערות לא נעימות כמו שאני סקסית " מה הייתי עושה לך" איזה גוף יש לך.. ובאמת נהייתי בולבלת אם ככה זה ואני הדפוקה?

מנהל פורום מין ומיניות