בן 33 מכור לסאדו אשכים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

24/01/2019 | 10:17 | מאת: יגאל

היי אני גבר בן 33 שנהנה מאוד מסאדו אשכים זה בעצם עינויי אשכים קשירות,בעיטות חזקות ,ברכיות ,בוקסים לביצים וכו.. אני מכור לעניין ברמה מטורפת ואני כבר עושה את זה מעל 10 שנים קרה לי פעמיים בחודש האחרון שיצאתי מאקט כזה עם אשכים סגולים ונפוחים שאלתי האם מכות לאשכים יכולה להשפיע על הזיקפה או על מיניות בכל דרך שהיא ברוב המצבים שאני יוצא מאקט כזה והכל בסדר... ולא כואב לי האשכים תודה

שלום לך מכות יכולות להשפיע על המצב הפיזי ואני מניחה שרק אתה יכול לדעת על גופך מה הגבול שאתה יכול לעמוד בו. רק אתה יכול להרגיש אם יש שינויים בזיקפה עקב כך ,. מבחינת מיניותך, זה משהו שמדליק ומעורר אותך, ואתה נהנה ממנו. עם זאת נכון לעשות זאת בביטחה ובזהירות ולדעת היכן עובר הגבול, על מנת שלא תיפגע מכך פיזית. ולא יהיו השלכות על בריאותך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות