גירוד מצד הבת זוג אחרי קיום יחסים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

21/01/2019 | 23:08 | מאת: אמנון

שלום אני והבת זוג שלי שכבנו לפני איזה שבוע והיא התלוננה על גירוד וכאבים באיבר מינה אחרי הבדיקות שהיא עשתה הכול יצא תקין אצלה . אשמח לדעת איפה אני אוכל לעשות בדיקה אם זה ממני ומה ההסבר לגירוד שיש לה ועשינו את זה בלי אמצעי מניעה

22/01/2019 | 09:19 | מאת: אלרגית בעצמי

היי, גירודים יכולים להיות גם: מתחבושות טמפונים מוצרי טואלטיקה ( אפילו סבון אינטימי) תחתונים שלא מכותנה... יש אנשים שרגישים לכל החומרים במוצרים הללו ואפילו מפתחים אלרגיה. אם עשתה בדיקות רפואיות ולא מצאו סיבה יתכן וזה זה. הרבה רופאים לא יודעים שיש דבר כזה.

שלום לך יתכן וכפי שענו לך כאן בתשובה הנוספת, אולי אלרגיה לדברים מסויימים, אולי אפילו לקונדום. יתכן שאולי מדובר בתגובה ליובש, מחסור בסיכוך או תוצאה של שפשוף יתר ביחסי המין וכאן מומלץ להשתמש במסכך על בסיס מים. לגבי הכאב, האם מדובר בכאב חד פעמי? או בכאב מתמשך? יתכן ומדובר בזיהום או פטריה. ממליצה להיפגש עם רופא נשים ואם הכאב ממשיך להתייעץ שוב כאן או עם מטפל מיני מוסמך. לכאב יכולות להיות הרבה סיבות, גם נפשיות. אשמח לסייע בהמשך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת wwwefratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות