לחבר שלי זיקפה מאוד חלשה ונעלמת בזמן יחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/05/2014 | 11:59 | מאת: טלי

אני בת 33 התחלתי לצאת עם בחור מקסים בן 34 מזה חודשיים וחצי. ישנם דייטים שבהם אין שום בעיה עם הזקפה אך ישנם ימים שמאוד קשה להשיג את הזקפה (רק בזכות מין אורלי ממשוך) וגם הזקפה שמושגת נעלמת ספונטנית. דבר זה מאוד מתסכל את החבר שלי וכואב לי לראות אותו כך. אני מאוד זהירה בלשאול אותו באם יש מצב שנפנה לרופא או שרוב הבעיות בגיל זה הינן פסיכולוגיות? אם כן, איך אפשר לעזור לו? אני לא מראה לו סימני אכזבה והתבאסת ומנסה לעודד אותו שזה לא חשוב לנו שזה יקרה דווקא היום, אבל אני רואה שהוא חושש מכישלון. תודה על התשובה.

שלום לך, אכן נשמע שבעית הזיקפה ביניכם לא מדוברת, הוא חושש מכשלון ולדבר על כך ואת חוששת וזהירה מלשאול אותו וכך נושא הזיקפה הופך למין " פיל לבן" שלא מדברים עליו.... מה שהייתי מציעה לך הוא לשים את הנושא על השולחן. יש פה משהו שגורם לשניכם לתסכול, לתסכולים יש נטיה להצטבר אם לא מתייחסים אליהם. שוחחי איתו על כך, היי סובלנית ורגישה , אך אימרי לו שיש כאן משהו ששניכם יחד מתמודדים איתו ואת מעוניינת לסייע לו. מה שאני מציעה הוא שילך קודם כל לבדיקת רופא שהוא גם סקסולוג כדי לראות אם פיזית הכל תקין. במידה ופיזית הכל תקין, אכן יש כאן אולי חרדת ביצוע שמשפיעה על הזיקפה ובמידה וברצונכם לפתור זאת, מומלץ ללכת למטפל מיני מוסמך לטיפול בדבר. אשמח לסייע בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת מייל:[email protected] www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות