רתיעה מזוגיות ומין.....

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/01/2019 | 07:12 | מאת: מישהי

היי, רציתי לשאול אם אני לא רציתי זוגיות מעולם כי הרגשתי שלא חסר לי ואני עצמאית,כי הרגשתי אף אחד לא יכול להכיל אותי, כי הרגשתי שאני רוצה להיות לבד, כי הרגשתי שאני לא רוצה להפיל על אחר את נסיבות חיי,כי חבר זה אמור להיות שיתוף ולא תמיכה,אז זה אומר שמשהו לא בסדר אצלי?? אני יודעת היום מאיזה סיבות זה נובע,וזה לא הפורום המתאים אבל זה בעיקר מנסיבות החיים שלי ואין לי אמון באנשים ובגברים בפרט. כמו כן לאור כך, אני בתולה בגל מתקדם כי אני לא מאלו ששוכבות ללא רגש. וגם התשוקה או החשק המיני אפסי כך שלא מזיז לי.והבנתי שגם יצר מיני מדוכא כשיש נסיבות חיים כמו לחץ, מצב רוח לא טוב... הקטע שאני חושבת שיום אחד התעורר ואדע שהפסדתי כלומר שכיום אני בטוחה שאני לא רוצה וגם ממה שניסיתי לחוות אך אולי החיים אחרת? מאוד קשה לי פרידות להיקשר ולהתנתק מאנשים. וכשבאים ממקום פגוע ויוצאים החוצה שכולם שמחים מאושרים , עושים סטוצים, מסתכלים רק על הגוף שלך, על המראה שלך, ישר נוגעים , מבקרים את המראה שלך זה נראה לי כך כך שטחי ולא בוגר. ובעיה נוספת,איך מסבירים שלא הייתה זוגיות? בתוליות?

שלום לך מדברייך נשמע שאת מאד מבולבלת. קשה לך ליצור קשר עם גברים ולתת אמון באנשים , קשה לך גם מינית כי אינך יודעת כיצד להתמודד עם חוסר נסיונך המיני ואיך יקבלו זאת אנשים חדשים שתכירי. כיוון שאת חרדה מיצירת קשר את מצד אחד נכנסת לרציונליזציות שאולי עדיף לך לבד כי את עצמאית ולא בא לך " ליפול" על אף אחד. ובשל העובדה שאין לך נסיון מיני, את נמנעת מליצור קשרים עם גברים בשל העובדה שלדברייך כולם מחפשים משהו שטחי ואולי רק את גופך ואת חוששת להיפגע. את נשענת על המון תפיסות שגורמות לך להרבה חרדה והימנעות ובסופו של דבר נשמע מדברייך שלא טוב לך עם המקום שאת נמצאת בו. את מבינה ,אם כך, שההימנעות שלך מקשרים וממין נשענת על הרבה סיבות מאד עמוקות שאין להן תשובה אחת ופשוטה בפורום. במידה ואת מרגישה צורך לשנות את המצב הן החברתי והן המיני, נראה לי נכון לך להגיע לטיפול אצל מטפל מיני מוסמך לבדיקה של אופן יצירת הקשרים בחייך ונושא המיניות והעכבות בנושא. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות