אני מאונן המון ונהנה. חושש לאבד את תחושת ההנאה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/05/2014 | 02:36 | מאת: אמיר

בן 33 הומו. אני מאונן לפחות 3 פעמים ביום. בימי חופש (למשל בסופ"ש) אני מאונן לפחות 8 פעמים ביום, סכה' במצטבר במהלך ימי חופש, אני משקיע על זה 5 שעות. ב-3 ימים האחרונים הייתי בחופש (יום עצמאות) וגמרתי בערך 15 פעמים בכל יום (סכה' 45 פעמים). אחכ' נסעתי באופניים עם חיוך אלוהי. הרגשתי בשמיים, הנאה צרופה. בהירות מחשב ואושר אמיתי. נהנתי מזה שהאיבר שלי כבר לא עומד ואני אולטרה מסופק מינית. ממש אורגזמה מתמשכת של לפחות שעתיים. אז מצד אחד אני מבין שהעיסוק פה אובססיבי ועלי להפסיק עם זה (אולי ע"י טיפול גם) . מצד שני, אני לא בטוח שאני רוצה להיפטר מזה. הרי אם אפטר מזה, אני לא ארגיש את אותה עוצמת רעננות, בהירות מחשבה והנאה שמימית. אני מכיר את ההרגשה אחרי 2 גמירות . היא לא שווה להרגשה אחרי 15 גמירות. אם להתעלם מבעיית הבריאות שבעודף מזון ובעיית ההשמנה. אנסה להשוות את זה לאוכל. 5 ארוחות = זה מזון בסיסי לשובע 15 ארוחות = זה בתוספת של מאכלים לאחר השובע, שבאו רק על מנת להינות את הבטן והחיך. שורה תחתונה, השאלה: במידה ואקבל טיפול, האם אצליח להגיע לאותה ההרגשה אחרי 2 גמירות ביום, לאותה הרגשה לאחר 15 גמירות ביום? נ.ב. אגב כשאני אומר מאונן הכוונה מגיע לאורגזמה ושפיכה. וזה יכול להיות גם בסקס עם פרטנר. אבל בדרכ' זה אוננות אשמח מאוד לתשובה

שלום לך, אתה מתאר אוננות מרובה. שזאת שאלה, כמה זמן אתה מקדיש ביום לאוננות ועל חשבון מה? האם כמות האוננות בחייך פוגעת לך בתפקוד היום יומי? מפריעה לו? האם מפריעה לך בקשרים עם בני זוג? בחיים? יחסי מין? האם אתה מעוניין להמשיך לחיות כך? או שאתה רוצה לשנות את המצב? אלו השאלות הראשוניות שאתה צריך לשאול את עצמך. במידה וישנם דברים שאתה חש צורך לשנות, אז ניתן לחשוב כיצד ובאיזו דרך אתה משנה אותם. אתה חייב קודם כל לראות מה רצונך. במידה וזה לא מפריע לך ואין לך כל צורך לשנות את המצב, אף אחד לא יכול להכריח אותך לשנות זאת. זאת צריכה להיות החלטה, יוזמה ורצון שלך. לגבי כמות הגמירות ותחושתך.... מדובר בתחושה סובייקטיבית שלך עם עצמך ואף אחד לא יוכל להגיד לך איך תרגיש..מה תהיה רמת האורגזמה שתחווה ואיך היא תהיה בדיוק עם כמה גמירות.. זו החלטה שלך כמה מתאים ונכון לך מבחינת אוננות. בברכה, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות