לחץ מיני באזורים שונים בגוף ייתכן מתוך מחשבות מסוימות בנוגע למין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/12/2018 | 18:40 | מאת: אבנרי

בעבר הייתי סוג של מכור לפורמט וכבר מספר שנים שאני ממתן את ההתמכרות ומתגבר עליה בנוסף אני נמנע מאוננות כי גם היא חלק מההתמכרות. לאחרונה אני מרגיש במקום תחושת זיקפה ועוררות מינית באזור הפין בלבד גם תחושתה דומה באזור מסוים שמתחת לאשכים יותר קרוב לפי הטבעת או אולי בקצה פי הטבעת. האם זו תופעה מוכרת שיש תחושות כאלו בפי הטבעת או שזה מעיד על משהו? תוכלי להסביר לי מה קורה או במה מדובר? תודה

שלום לך כשיש עוררות מינית ישנה זרימת דם לכל האזור ואני מניחה שזה משפיע גם על תחושת העוררות באזורים הקרובים כמו אזור האשכים ובקרבת פי הטבעת. לא חושבת שיש לך כל סיבה לדאגה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות