אולטימטום ופחד ממין- קצת ארוך.

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/12/2018 | 09:39 | מאת: אדל

רציתי להתייעץ על מקרה שקרה לי אם בא לך לייעץ ולומר לי מה לא בסדר בהתנהלות שלי או שאולי אני מכירה בחורים בעייתים ?כי אני בלופ בין להכיר מישהו לבין ישר נגיעות הזמנה הביתה ואז נוצרת בי חרדה ממין ואני כבר לא מנסה להכיר בחורים.זה דפוס שחוזר על עצמו. כי קשה לי להתחבר מהר ולתת אמון לא מבינה את הכוונות שלהם. את לא חייבת ליעץ כי זה ממש ארוך אבל הנה דוגמא למקרה: קרה לי מקרה ממש מוזר פתחתי ח. פייסבוק אחרי לחצים חברתיים ואז התחלתי לחפש מכרים מהעבר ולבקש חברות. מצאתי מישהו מהעבר שחיבב אותי או היה דלוק. זה היה ממזמן מבי"ס. סתם רק רציתי לומר שלום ושנהיה בקשר כפי שעושים בפייס. ישר רצה להיפגש והאמת שבדיעבד לא שמתי לב לאותות שהוא בקטע אחר. כמו שפניתי אליו הוא "מחמיא לי" מאחר ואני חברותית ואין לי בעיה עם ידידים השתכנעתי כי הוא דיי הפציר בי ואמר שעובר לגור בתל חי ללימודים ( אני מהמרכז) אז סתם חשבתי לומר שלום. לא חשבתי על כיוון של זוגיות ולמה שמישהו ירצה אותי אם לא ראה אותי הרבה שנים ולא יודע איך אני נראית (יש לי חוסר ביטחון רציני עם המראה שלי ) מסתבר שזו היתה פגישה רומנטית מצדו ואני בכלל לא בקטע. כמובן שהוא ישר התחיל לגעת בי. עוד לא התישבנו והרגשתי כמו אונס אולי כי גם לא נמשכתי אליו וגם זו הבעיה שלי הם תמיד יוזמים ותמיד לא בא לי זה מגעיל אותי ומבלבל אותי אם הם בכלל רציניים? עד שחתכתי והוא נעלב. כי כשנוגעים בי ואני לא רוצה אני ישר מתנגדת. הוא כל הזמן ניסה ללטף אותי ואז דחף את הפרצוף שלו לנשיקה. ואכשהו הוא אמר בהזדמנות אחרת שהוא לא בקטע רציני וזאת אחרי שגערתי בו על ההתנהגות ( אז הבנתי שהוא כן היה בהתחלה) ועכשיו לא, וזה די מתאים לי זה מה שרציתי. אבל מסתבר שבעצם זה היה לחפף אותי כלומר הוא היה בקטע זוגי ואם לא אז שלום.הוא גם אמר את קוראת לי ואז יורדת אליי? - שוב מחזק את הטענה שהוא בכיוון אחר. ואמר לי שפרי תקשורת. עיצבן אותי מאוד שבעצם הוא תקף אותי ומאז לא מייצר שיחה בפייסבוק ואני כל הזמן מנסה ואז הוא עונה בקרירות מה שהרתיח אותי שאני סוג של בשר. ושגבר מחליט בשבילי איזה סוג של קשר נהיה? הרי זה פייסבוק לא אתר היכרויות. ואז עשיתי דווקא וכל הזמן ניסיתי להיות בקשר. בסוף הוא ממש העיף אותי כל הזמן ניסיתי לברר למה הוא דוחה אותי? והאם זה בגלל שהוא נעלב? אני מנסה לומר איך בחורים כל כך רוצים אותי אומרים לי משפטים כמו שהוא רצה לנשק אותי עוד אז בלימודים. מזמין אותי אליו נוגע בי במפגש ואז פתאום כלום? אין שום רגש? אפילו לא חברי? וזה כל הזמן גורם לי לעיכוב אצל בחורים שאני יוצא איתם כי הם ישר נוגעים ואני לא מבינה מה הכוונות שלהם? הכל נראה לי שקרי. בסוף ויתרתי כי לא הצלחתי להבין למה הוא כך. יש לציין שכל החברות מסביבי חושבות שאני רודפת אחריו מאהבה ושאני אפגע אבל אני לא אפגע כי אין לי משהו רומנטי .שנה לא יצרתי קשר ולא מזמן מחקתי הודעות שכתב לי בטלפון ואחת נשלחה אליו במקום להימחק ואז פתאום הוא ענה שהוא ישמח להיפגש ולדבר והרגשתי שזה "ירידה עליי" כאילו מה את מנסה ליצור קשר? כי הוא יודע שקצת הצקתי לו הרי בנושא בפייסבוק ואז כמובן חסמתי אותו בזה שאמרתי לו שאנחנו לא מדברים ונשלח בטעות ושלא צריך להגיב ושאין לי עניין איתו. והוא ענה שהייתי ונשארתי ( כלומר חסרת עניין) וכתב שנה טובה... ואני מנסה להבין ממך האם אני לא יודעת לקרוא קודים או שהוא משחק בי? האם הוא נעלב ובגלל זה התיחחס כך אם כן אז למה שרדפתי אחריו לא ניסה לדבר ולהסביר את עצמו? וזו הבעיה שלי שישר נוגעים בי ממש מהר עוד לפני שמכירים ואם אני מביעה דיעה או מרוקחת פיזית אז מעיפים אותי. ואיך בחורים נוגעים במישהי שהם לא מכירים סתם להתקרב פיזית לגעת בידיים לומר משפטים ובעצם הכל חלול? אני כל הזמן מרגישה שאני גוש בשר שמתעניינים רק במראה ובגוף שלו. צודקת? אני לא מצליחה ליצור קשרים

שלום לך לא כתבת בת כמה את, את נשמעת מאד צעירה. נשמע שאת אכן מתקשה ביצירת קשר, ייתכן ולא ברור לך איך להגיד דברים, איך להבין את הצד השני ואת כוונותיו. את נשמעת מאד מבולבלת ולכן התנהגותך גם מבלבלת את הצד השני ולא מתפרשת נכון. נשמע שאת צריכה לעשות קצת סדר עם עצמך ומה מטרותייך ולקבל מעט הכוונה לגבי נושא יצירת קשר עם גברים ומיניות . אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

05/12/2018 | 23:46 | מאת: אדל

תודה שהגבת כי רציתי לומר לך שאולי זה ממש ארוך ולא מתאים לפורום ואז אין צורך שתתאמצי. אני בת 23. אני חושבת שאני אולי קצת חשדנית ולא נותנת אמון ( חושבת שרוצים לנצל, לא יודעת למה אני מרגישה כך וגם כמובן שאני ללא חשק והכל קורה מהר ובהתלהבות מצידם לפני שבאמת מכירים ) ואז דברים שעושים או אומרים בחורים נראים לי לא אמינים. וזה לא רק תחושה של לנצל שנובעת מתחושה של " מה פתאום הוא אומר שאני חמודה ומיוחדת" כשהוא בקושי מכיר מי אני. ולמה אנחנו החברים הכי טובים בעולם? אלא גם אני מחפשת מישהו שאוכל להישען עליו וקשה לי לעמוד על טיבו של אדם כפי שהם מהר כנראה עומדים על שלי או שבחורות אחרות יודעות מי מתאים ומי לא כל כך מהר. במקרה הנוכחי לדעתי הוא בא ממוקד מטרה והחליט שלא! אוז אני לא מעניינת. הוא זה ששלט בטיב הקשר. ושוב כפי שאת שמה לב הם אלו שמשתלטים עליי ומחליטים לי מה ומתי וזה מקומם. לי נותרת רק הבחירה לקבל או לסרב. אין תקשורת של באמצע. הם לא מוכנים להיות ידידים שלי. ואם הם בקטע של זוגיות זה הכל מהר ואני לא שם.. תודה

מנהל פורום מין ומיניות