לא מצליח לגמור

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

01/05/2014 | 20:50 | מאת: 123

אני בת 23 וחבר שלי בן 21, אנחנו ביחד קצת פחות משנה. זה הקשר הרציני הראשון שלו ואני הבחורה הראשונה שהוא שכב איתה. בפעמים הראשונות ששכבנו הוא התקשה לגמור (זקפה מלאה לכל אורך הדרך, יותר משעה של סקס). לקחתי את זה מאוד קשה אבל בזכות התקשורת הטובה שבינינו החלטנו שבמשך זמן מה הוא לא יאונן, ואולי הצורך החד יותר שיתעורר הוא זה שיעזור. במשך זמן מה זה לא עבד והוא קבע תור לאורולוג אך באותו יום לשמחתנו כששכבנו הוא גמר לראשונה. מאז עברה יותר מחצי שנה. הסקס שלנו נהדר מבחינתי, הוא משקיע, דואג ומפנק, אבל לאחרונה חזרו הבעיות הקודמות, והוא שוב לא גומר. מה ניתן לעשות? לאחרונה הפסקתי לקחת גלולות ויש לי הרבה יותר חשק, אך הוא נשאר לא מסופק, מה שיוצר מצב בעייתי. הוא אומר שאני מושכת אותו מאוד, מה גם שלא ניתן לפקפק בכך הוא מגיע לזקפה מלאה וארוכה כשאנחנו במצבים אינטימיים. יש להוסיף שאין דרך אחרת להביא אותו לסיפוק, הוא לא גומר ממין אוראלי או מעבודת יד (לפחות לא בפרק הזמן שבחורה נורמלית מסוגלת לעשות זאת). האם יכול להיות שגבר לא גומר ממין אוראלי? אשמח לקבל עזרה או הכוונה.

שלום לך, קשה שלא לשמוע את דאגתך ותסכולך מהמצב. יכולות להיות מספר סיבות לגברים שמתקשים להגיע לשפיכה ביחסי מין. הסיבה הראשונה יכולה להיות פיזיולוגית, שזה לא המצב כאן, כי לדברייך מסוגל לגמור שלא ביחסי מין ואף פעם אחת גמר ביחסי מין. הסיבה השניה יכולה להיות רגשית. לעיתים מעצורים רגשיים כמו חששות, רגשות אשמה, קושי להתשחרר ליד בת הזוג , חשש איך אני נראה כשאני מגיע לאורגזמה,ועוד, עלולים לגרום לגבר קושי בהגעה לאורגזמה ביחסי מין. נשמע שנכון שתגיעו לטיפול מיני לשם בירור הסיבות לכך , לאחר איתור הסיבות ניתן יהיה לעבוד עליהן , לטפל בהן, ולשנות את המצב הקיים. אשמח לסייע אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת ניתן לפנות אלי למייל במידת הצורך: [email protected] www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות