חורר את הקונדום ונעלם

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

29/11/2018 | 08:42 | מאת: יולי

הכרתי מישהו בסוף שנות. השלושים רווק לפני שנה והקשר שלנו היה רופף ולא מחייב. אני בדיוק עברתי גירושים מכוערים עם ילדה והוא סוג של רווק נצחי שנהנה ממשחקים. לא רציתי אותו לקשר רציני אבל המשיכה בינינו בערה. נפגשנו אחרי נתק ארוך והוא בהתחלה רצה או היתה לו כוונה לבצע חדירה ללא אמצעי מניעה. הוא יודע שאני לא לוקחת גלולות ודרשתי ממנו להשתמש בקונדום. הוא הלביש את הקונדום לא בנוכחותי אבל די סמכתי עליו. הכל היה מהר זריז עוד לפני שהספקתי להבין שקונדום נקרע או ליתר דיוק קרוע. הוא הרגיע אותי ואמר לי שאין מצב שאכנס להריון כי זה היום האחרון של המחזור ואני בעצמי ידעתי שהסיכויים שלי נמוכים כי אני בת 40. לאחר שלושה שבועות נפגשנו, נישק לי את הבטן וחשד שאולי אני בהריון ברגע שאמרתי לו שאני מרגישה קצת מסוחררת. בדיקות ההריון יצאו חיוביות וחיוני והוא היה שם כדי לוודא כולל התלווה אלי לבדיקות דם. ברגע שהבין שאני בהריון ואני לא מוכנה לעשות הפלה הוא נעלם אעפי שאמר לי שיגיע איתי לרופא לבדיקת אולטרה סאונד. אני מתחילה להרגיש שכל זה היה משחק וסוג של בדיקה שלו לראות גם אם אני פוריה וגם אם הוא מסוגל להכניס מישהי להריון. ברגע שקיבל את המידע הוא פשוט נעלם. השתמש בי כאובייקט למבחני מעבדה שלו. אני לא בטוחה שאני רוצה שהוא יהיה בתמונה בגלל התנהגות שלו, שזה עלול לפגוע בטובת הילדים. נטייה של בנאדם לפגוע בזדון, להבטיח הבטחות ולא לעמוד בהם כדי לפגוע זאת לא התכונה שהייתי רוצה בשביל אב ילדי. קיבלתי החלטה לנתק אותו מחיי מאחר וכבר לא מדובר בי, מילא אז היה נכנס יוצא מחיי ללא הודעה מוקדמת אבל אני חוששת כעת כי מדובר בצד 3 שאני מרגישה שעלי להגן עליו זה

שלום לך מצטערת על החויה שעברת. נשמע מטלטל ולא פשוט. אני מבינה ממך שאת כעת בהריון? ואת מתלבטת מה עשות? בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות