בעלי לא שוכב איתי בהריון

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/11/2018 | 13:54 | מאת: חודש תשיעי

מחודש רביעי שיצאה הבטן בעלי לא שכב איתי. אני בחודש תשיעי מתה ללדת ומלאה חשק מיני כל ההריון בכללי שמבחינתי כל יום לעשות סקס! דברתי כמה פעמים עם בעלי על זה והוא מתעלם מתשובה חד משמעית. זה פשוט מתסכל אותי שבא לי גם אחרי ההריון לא לתת לו בחיים. השאלה אם זה יחלוף לו כי אני כבר לא יודעת אם זה בגלל המראה החיצוני שלי או בגלל התינוק. אני ממש מתוסכלת. גם בקשתי ממנו שנעשה סקס והליכה הוא אמא שנעשה הליכה ושאני מדברת על הסקס הוא פשוט מתעלם. אפילו שהוא יודע שכל יום בשבילי זה עינוי ובא לי כבר ללדת. לא יודעת מה לחשוב. אולי הוא בכלל בוגד בי?

שלום לך בתור התחלה חודש תשיעי הוא לא חודש פשוט. כמו כל ההריון, אך בעיקר חודש תשיעי , ישנה השפעה רגשית והורמונלית כולל חרדה והתכווננות ללידה הצפויה. מה שיכול להשפיע גם על רמת החשק וגם על מצב הרוח או רגישות יתר. הריון בת הזוג עבור הגבר, משפיע על כל גבר שונה, יש כאלה שמתמלאים חשק כשהם רואים את בת זוגם בהריון, ויש כאלה שחוששים לקיים יחסי מין עם בת זוגם בזמן ההריון, מהסיבות הנפוצות ששמעתי, אלו בני זוג שחוששים לפגוע בהריון, בבת הזוג, מביעים צורך לגונן עליה(אין כמובן כל סיבה פזיולוגית לכך ומותר לחלוטין לקיים יסחי מין בהריון אלא אם כן הרופא אומר אחרת), יש כאלה שפתאום רואים את בת הזוג שלהם כאמא וזה מוזר להם או שהם פשוט בחרדה והסתגלות לשינויים. או לא בדיוק יודעים איך לגשת לגופה של בת הזוג שהשתנה. כל אלו ממש לא חייבים להעיד על חוסר משיכה של בן זוגך כלפייך. במיוחד אם לפני ההריון קיימתם יחסי מין והוא נמשך אלייך. מניחה שנכון שתדברי איתו ותנסי להבין מה קורה, וממה הוא חושש. בלי לחץ ובאופן רגוע... יכול להיות שהוא מתבייש או חושש לשתף אותך בתחושותיו ואולי תגלי שזה דבר פעוט ,. אם פשוט תשאלי איך הוא מרגיש בכלל לגבי ההריון. מאחלת לך הצלחה ולידה קלה בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות