יש לי מקרופיליה ורציתי לדעת אם זה דבר טבעי ומוכר.

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/11/2018 | 17:48 | מאת: אליאב

היי, יש לי פטיש מיני שנקרא מקרופיליה, מקרופיליה זה פטיש בו אני מדמיין את עצמי כאדם קטן (בגודל סוללה או מצית) בחברת נשים בגודל נורמלי שדורכות עליי, יושבות עליי, אוכלות אותי או לחליפים מחקבות ונותנות אהבה, רציתי לדעת אם זה משהו נפוץ, אם זה בסדר מבחינה נפשית, ואם כן אם אתם מכירים איזושהי דרך לממש את הפנטזיה הזאת. תודה.

שלום לך נתקלתי באנשים עם פטישים כאלה.. בכלל לאנשים יש כל מיני פנטזיות וכל מיני פטישים ואין בכך כל פסול כל עוד אתה שלם עם עצמך ולא עושה משהו שפוגע באדם אחר או עובר על החוק. פנטזיות הן דרך בריאה להתמודדות נפשית עם תכנים פנימיים שלעיתים איננו מודעים להם. היא מקשרת רגשות של אשמה או קונפליקט עם רגשות של הנאה מינית באמצעות הדימיון או הפנטזיה. איני יודעת כיצד תוכל לממש פנטזיה זו, יתכן שאם תעשה חיפוש תוכל למצוא עוד אנשים ששותפים לפנטזיה שלך או פורום לשיחה על הנושא. יתכן והיא קשורה לעולם השליטה או יחסי השליטה ותוכל אולי לחפש שם אנשים שיכולים לענות לך על הצורך הזה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות