אינטימיות עם גבר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

23/11/2018 | 13:41 | מאת: לירון

הי, בעיה להגיע לאינטימיות עם גבר ,ואחרי חשיבה ממושכת מדוע זה,הגעתי למסקנה שבראש שלי התפיסה היא שכל הגברים רוצים את גוף האישה לא משנה מי היא האישה עצמה,מכאן ההתייחסות אלי (אם וזה קרוב להגיע לשלב אינטימי) היא רק כוואזה (דבר חיצוני),ואם היה אפשר לגבר להיות כל בחורה אחרת במקומי הוא היה עושה את זה. זה גורם לי להרגיש כחפץ ולא כבן אדם ,דבר שמונע ממני לפתח מערכת יחסים אינטימית עם דבר. איך אני יוצאת מזה? תודה רבה

24/11/2018 | 17:04 | מאת: חן

מנסה לעזור.. גם לי יש בעיה דומה ( אני זו שכתבה לאפרת בתגובה למטה ) ראשית אני אביא לך דוגמאות מהעולם שלנו למחשבה השגויה שלך. יש הרבה בנות/ בחורות/ נשים שמתחילות עם בחורים והם מסרבים לחיזור שלהן כלומר זה לא נכון שגבר ילך עם כל אישה כפי שתיארת "גבר ילך עם כל אישה" בטח יש לך ידידים, אחים או מישהו גברי בסביבתך שאת גם יודעת שיש לו רגשות ושאמר לך אולי פעם שהוא אוהב טיפוס מסויים של בחורה?- למשל עדינה,חייכנית ולא את המינית הסקסית? ואפילו שאלו דוחות אותו? ודבר נוסף גם גברים מחפשים אהבה וחברות כמו נשים וגם להם יש דימוי עצמי לפעמים ירוד. מה שכן.. אני מסכימה איתך שיש הרבה גברים חרמנים או שצורת החיזור שלהם בוטה או הטרדות מיניות קלות כמו דיבור לא נעים או מגע לא נעים וזה יכול להיות מישהו שאת לא מכירה שמתנהג אלייך כך או מישהו שיצאת איתו לדייט ראשון ואז את מרגישה כאילו שאת חפץ. לי זה קרה המון מה שחסם אותי לגמריי כי הביטחון שלי לא גבוהה וגם זה לא נעים שמתייחסים אלייך כך בגלל מראה. אבל אם את לא חובה יחס מזלזל מבחור כלומר אין התיחסות סקסיטית אלייך..למשל דיבור על החזה שלך בדייט ראשון או הזמנה אליו או למקום חשוך וכל הרמיזות המיניות הללו.. ואם יש חברות אז הכל בסדר ואת לא חייבת להגיע למיטה ישר אלא לפתח את החברות והקשר הרגשי. אז גם תרגישי באמיתות הכוונות ולא תרגישי שאת חפץ או שהם רוצים רק להשכיב. זכרי גם שבימנו הרבה בנות שוכבות אין שמרות ולכן אם לא את אז היה הולך לאחרת לכן אם הוא נשאר סימן שהוא מחפש מעבר למה שאת חושבת.

שלום לך הלוואי והיתה לי תשובה פשוטה בפורום של כמה משפטים שהיתה יכולה לתת לך עצה איך לשנות את זה, אך אני מניחה שאת בטח מבינה שאם זה משהו שאת מתמודדת איתו כל חייך , זה בטח הרבה יותר עמוק מזה ויושב על המון סיבות שאולי אפילו חלקן אינן ודעות לך. לצערי זה לא כזה פשוט. בעיני מה שיכול לעזור לך זה לחקור את עצמך, את הרתיעה שלך מגברים ומאינטימיות בתהליך של שיחות טיפוליות שיסייע לך להכיר את עצמך ואת המעצורים שלך ולטפל בהם אחת ולתמיד. אשמח לסייע לך [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות