מין לא בטוח, מרגישה אשמה.

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/10/2018 | 11:55 | מאת: ירדן

היי אני לפני צבא ויש לי חבר ראשון אנחנו עדיין לא שוכבים עם חדירה וממש התחלתי לפני כמה ימים לקחת גלולות, לפני כמה ימים חבר שלי ישן אצלי היינו לבד בבית ולא היה לו קונדום אבל מאוד רצינו כבר לשכב אז אני נשארתי רק עם תחתונים והחבר שלי בעירום הוא שכב עלי, והפין שלו נגע ושפשף לי את הפות מעל התחתונים עד שגמרתי ( כאמור בלי חדירה ) והוא גם גמר וכל התחתונים נרטבו מהנוזל זרע. האם יש סכנה להריון או מחלות מין במצב כזה ? אני ממש מצטערת שהגענו למצב הזה זה יותר בגללי ופחות בגלל החבר, זה היה יום הולדת שלו אז הורדתי לידו את החזיה בפעם הראשונה והרשתי לו לגעת לי בשדיים ומזה זה התפתח. מרגישה לא אחראית ( שזה לא אופייני לי ) למרות שכן התחלתי לקחת גלולות

שלום לך את נשמעת בחורה אחראית וזו עובדה שהלכת לרופא הנשים והתחלת לקחת גלולות. לגבי המקרה הספציפי, מה שהיה היה. אם את מודאגת מהריון , מציעה לך להתייעץ עם רופא הנשים שלך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות