בעיות קוגנטיביות וסקס

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

08/10/2018 | 18:54 | מאת: שי

יש קשר בין אורגזמה לבטחון עצמי /זכרון ? כי אחרי שאני גומר יש קצת פגיעה בבטחון העצמי והזכרון שלי משתבש ורק אחרי כמה שבועות שאני מתאפק אז לא קורה כלום והפמרמטרים האלה נשארים בסדר איזה פתרון יש לזה /צריך להפסיק עם סקס ? אני בן 35 ורווק

שלום לך איני מכירה אותך ולכן לא יודעת מה התהליך שאתה עובר אחרי סקס שגורם לירידה בבטחון העצמי שלך. האם אתה אדם בריא באופן כללי נפשית ופיזית? כמה זמן אתה חש את התגובות האלה? בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות