יעילות ויאגרה במהלך טיפול פסיכיאטרי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/10/2018 | 23:36 | מאת: מוטרד בן 30

אני בן 30 והכדורים הפסיכיאטריים שאני לוקח הם ריספונד 3 מ"ל , רסיטל 20 מ"ל ורידזין 100 מ"ל ביום. אם אני רוצה לקחת ויאגרה, לויטרה או סיאליס האם זה יצליח לייצר לי זיקפה או שהגוף שלי ייצר עמידות מולם ויבטל את השפעתם בגלל הכדורים שאני לוקח ? אני שואל בגלל שהפסיכיאטר שלי לא רוצה שלי לא רוצה לשנות לי את המינון התרופתי ושינוי תרופתי ישפיע רק אחרי חודש ואם יהיה לי אפשרות לסקס אחרי פחות מחודש אז מה אעשה ?

שלום לך, למיטב ידיעתי אין השפעה ואולי נכון שתבדוק זאת עם רופא המשפחה שלך. מניחה שלפסיכיאטר שלך יש סיבה בגללה הוא לא רוצה לשנות לך את המינון התרופתי. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות