קרירות מינית של בת הזוג במשך שנים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/08/2018 | 10:24 | מאת: עוז

שלום אנו יחד כ 30 שנה. בת הזוג קרה מינית. לעומת יצר מיני מוגבר וחזק שלי. מצב מתסכל מאד שמשבש את הזוגיות. יש פתרון?

שלום לך פערים בחשק המיני בין בני זוג יכולים לנבוע מהרבה סיבות שונות. החל ברמת הליבידו הבסיסית, יש אנשים מיניים יותר ומיניים פחות וכלה בקשיים בזוגיות או בכעסים לא פתורים. מה שיכול לעזור להביi את מקומו של הצד השני הוא שיחה טובה ותקשורת. מתוך מטרה לנסות למצוא פתרון שיכול להתאים לשני בני הזוג. במידה וקשה כם לשוחח לבד או למצוא פתרון לבדכם ממליצה על טיפול זוגי מיני אצל מטפל מיני מוסמך אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות